O Dior παρουσιάζει... Dior Bronze!


O Dior παρουσιάζει... Dior Bronze!

Τολμήστε να εκτεθείτε στον ήλιο

Οι γυναίκες προσδοκούν από την αντηλιακή φροντίδα να τους δώσει την τελειότητα σε κάθε επίπεδο. Έχοντας επίγνωση της τεράστιας αξίας της νεότητάς τους, αναζητούν ταυτόχρονα την τελειότητα στα καλλυντικά: με πλήρη επίγνωση, θέλουν να απολαύσουν μια στιγμή ευχαρίστησης και ομορφιάς, ενώ παράλληλα ενισχύουν την υφή της επιδερμίδας αλλά και  την υπέροχη αίσθηση του ήλιου στο σώμα τους.

Από την προστατευτική υφή της αντηλιακής σειράς τους, απαιτούν επίσης άψογη  κομψότητα, χωρίς λευκές κηλίδες και ανομοιόμορφο μαύρισμα, που προκαλείται από την πολύ κολλώδη υφή ή την δυσκολία για ομοιόμορφη εφαρμογή.

Για αυτές τις γυναίκες, ο Dior έχει σχεδιάσει μια σειρά αντηλιακής προστασίας με σκοπό να ενισχύσει άμεσα την επιδερμίδα, προστατεύοντας την παράλληλα από τους κινδύνους της φωτογήρανσης.

Ελαφριές υφές και απόλυτη προστασία που διαρκεί
Συχνά υπερβολικά κολλώδης, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται λευκές κηλίδες, η αντηλιακή προστασία μειώνει την ευχαρίστηση του να βρίσκεσαι κάτω από τον ήλιο, και συχνά οδηγεί στην μη επανεφαρμογή της. Με την Dior Bronze, η επιστημονική ομάδα του Dior αποκαλύπτει τα νέα της επιτεύγματα. Αυτές οι ανθεκτικές στο νερό (water-resistant) υφές περιορίζουν  τη σταδιακή μείωση της αποτελεσματικότητας των φίλτρων, που συνήθως συμβαίνει στα αντηλιακά για το πρόσωπο, το σώμα, ακόμα και τα μαλλιά. Αυτό το επίτευγμα δεν μειώνει την αποτελεσματικότητα της προστασίας ή τη δράση ενάντια στη φωτογήρανση. Αυτοί οι νέοι προστατευτικοί παράγοντες, που ανακάλυψαν οι ειδικοί του Dior συνδυάζουν το ευρύ φάσμα των UVA (ακτίνες που φθάνουν στην επιδερμίδα και προκαλούν ρυτίδες, μαύρα στίγματα και απώλεια της σφριγηλότητας του δέρματος) και UVB (υπεύθυνες για εγκαύματα από τον ήλιο) φίλτρων και βιταμίνης Ε, γνωστής για την αντιοξειδωτική της δράση.

Η Dior Bronze περιέχει επίσης το νέο αποκλειστικό σύμπλεγμα Tan Beautifier. Αποτελείται από ένα δίδυμο φυσικών συστατικών, το οποίο ενισχύει το μαύρισμα με μια διαδικασία μελάγχρωσης και παρατείνει την ηλιοκαμένη  όψη σας και μετά την έκθεση σας στον ήλιο. Ένα γνήσιο καλλυντικό, που βελτιώνει επίσης τη σύνθεση του κολλαγόνου στην επιδερμίδα και βοηθά στη διατήρηση της ισορροπίας της υγρασίας της επιδερμίδας.

Μια άμεση δράση ομορφιάς και ένα άρωμα παραδείσου
Για να παρατείνει την ευχαρίστηση, ο Dior σχεδίασε φόρμουλες ενισχυμένες με περλέ σωματίδια, που ομορφαίνουν την επιδερμίδα. Αμέσως, κάθε καμπύλη και περίγραμμα υπερυψώνεται από τη σατινέ λάμψη, ενισχυμένη από ελαφρώς ιριδίζοντες ανταύγειες. Για την απόλυτη πολυτέλεια και απόλαυση, ο Dior έχει συνθέσει μια αρωματική υπογραφή με τόνους παραδείσου και επαναπροσδιόρισε το Tahitian Monoï: ένα μπουκέτο από λουλούδια kau pe χορεύει με το παραδοσιακό δίδυμο λουλουδιών tiare και του ελαίου καρύδας. Οι απαλά αρωματισμένες υφές του Dior Bronze μεταμορφώνουν κάθε εφαρμογή σε ένα αισθησιακό ταξίδι εμπλουτισμένο με θρεπτικές ιδιότητες απαραίτητες για την επιδερμίδα και τα μαλλιά.

Για πρώτη φορά στον Dior, ένα λάδι αντηλιακής προστασίας προσφέρει πλήρη προστασία για το πρόσωπο, τα μαλλιά και το σώμα, ενώ, επίσης, αποτρέπει την ξηρότητα και προστατεύει από τις βλαβερές συνέπειες των ακτινών UVA/UVB. Μη λιπαρό και μεταξένιο, το Beautifying Protective Oil Sublime Glow SPF15 ευχάριστα ανάλαφρο, προσφέρει άμεσα φρεσκάδα στο δέρμα, τυλίγοντάς το σε ένα μεταξένιο φως.

Περισσότερο από μια απλή προστατευτική φροντίδα, αυτό το γαλάκτωμα εμπλουτισμένο με ενυδατικούς παράγοντες είναι μια πραγματική θεραπεία ομορφιάς. Με μια εξαιρετικά ρευστή υφή σαν μια φρέσκια, παροδική ομίχλη, το φινίρισμά του είναι ανεπαίσθητο κάτω από τα δάχτυλά σας, ενισχυμένο με ιριδίζοντες ανταύγειες. Σχεδιασμένο για το πρόσωπο και το σώμα, το Beautifying Protective Milky Mist Sublime Glow SPF30 προσφέρει μια απόλυτα ομοιόμορφη εφαρμογή και προωθεί ένα άρτιο και έντονο μαύρισμα, που διαρκεί πέρα από τις καλοκαιρινές διακοπές.

Κομψές και υπερβολικά λαμπερές οι υφές των Beautifying Protective Cremes Sublime Glow SPF30 και SPF50 προσφέρουν απόλυτη άνεση και διαθέτουν ένα αόρατο φινίρισμα ανεπαίσθητο κάτω από τα δάχτυλά σας. Απαραίτητο για την παραλία και την πόλη, αυτή η υγρή αντηλιακή προστασία αρωματισμένη με το Dior Monoï καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες, προστατεύει από την εμφάνιση σκούρων κηλίδων και προλαμβάνει τη φωτογήρανση.

Ελαφρύ, μη λιπαρό, δροσερό και απαλά αρωματισμένο, το Dior Bronze Monoï Balm επιτρέπει στο δέρμα να ανακτήσει την πλήρη άνεση μετά την έκθεση στον ήλιο και κοσμεί το πρόσωπο και το σώμα με ένα λαμπερό μαύρισμα. Εμποτισμένο με έλαιο Copra, δρα επίσης στο κολλαγόνο για να βοηθήσει στην καταπολέμηση των επιπτώσεων της φωτογήρανσης. Εμπλουτισμένο με ένα δραστικό συστατικό, που αυξάνει και παρατείνει το μαύρισμα, διατηρεί την ένταση του μαυρίσματος, όπως η ανάμνηση ενός ταξιδιού που δεν πρόκειται να ξεχαστεί.

Tags dior, DIOR BRONZE, beauty, SUNCARE, Ομορφια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8902 s (252 Queries.) // Parse time: 0.3539 s // Total time: 2.2441 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X