Estēe Lauder New Dimension: Τρία νέα προϊόντα contouring για την σειρά


Estēe Lauder New Dimension: Τρία νέα προϊόντα contouring για την σειρά

Προσφέρουν αποτέλεσμα πραγματικής μεταμόρφωσης!

Με το λανσάρισμα της συλλογής New Dimension, η Estēe Lauder έδωσε τη δυνατότητα στις γυναίκες να διαμορφώνουν και να τονίζουν την εμφάνισή τους με έναν εντελώς νέο τρόπο. Ένας επαναστατικός ορός -ο New Dimension Shape + Fill Expert Serum - και το Expert Liquid Tape, μαζί με δύο παλέτες contouring (διαμόρφωσης) - μας έκανε να δούμε την ομορφιά από μια διαφορετική οπτική γωνία μέσα από  το  contouring. Τώρα, η  Estēe Lauder συνεχίζει να προσφέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα διαμόρφωσης με νέες, υψηλής απόδοσης συνθέσεις -παρουσιάζοντας τα New Dimension Firm + Fill Eye System, Plump + Fill Expert Lip Treatment και το Tighten + Tone Neck/Chest Treatment

NEW DIMENSION FIRM + FILL EYE SYSTEM
Τα μάτια δείχνουν πιο φωτεινά, πιο ανορθωμένα και διαμορφωμένα με το New Dimension Firm + Fill Eye System. Μια καινοτόμος περιποίηση δύο βημάτων για τα μάτια που τα διαμορφώνει στη στιγμή. Η περιοχή των ματιών αισθάνεται πιο σφριγηλή και τονωμένη, φαίνεται πιο απαλή με μια πολυδιάστατη εμφάνιση.

NEW DIMENSION PLUMP + FILL EXPERT LIP TREATMENT
Πιο απαλά ενυδατωμένα και "γεμάτα" χείλη με το New Dimension Plump + Fill Expert Lip Treatment, ένα στοχευμένο σύστημα δύο βημάτων που δημιουργεί τέλεια διαμορφωμένα χείλη. Το σύστημα περιποίησης γεμίζει άμεσα για να τονίσει ορατά τις γωνίες των χειλιών, ενώ συγχρόνως προσφέρει υγρασία και τα κάνει να φαίνονται πιο "γεμάτα".

NEW DIMENSION TIGHTEN + TONE NECK/CHEST TREATMENT 
Μεταμορφώστε ορατά την ευαίσθητη περιοχή του λαιμού και του ντεκολτέ με το Νέο Tighten + Tone Neck/Chest Treatment, μια πολυτελής, μεταξένια σύνθεση, που καταπολεμά την βαρύτητα αποκαλύπτοντας ένα δέρμα πιο σφριγηλό και απαλό. Η ισχυρή αυτή κρέμα, άμεσα "γεμίζει" το δέρμα με υγρασία, ενώ το καινοτόμο εργαλείο μασάζ, ενεργοποιεί το δέρμα. Το New Dimension Tighten + Tone Neck/Chest Treatment περιλαμβάνει την τεχνολογία Shaping Technology έτσι ώστε να υποστηρίζει την φυσική παραγωγή υαλουρονικού οξέως, φιλαγκρίνης και λιπιδίων, βοηθώντας να αποκαταστήσει μια πιο φυσική, ‘’γεμάτη’’ εμφάνιση σε βάθος χρόνου. Το προηγμένο σύμπλεγμα προ-κολλαγόνου της Estēe Lauder και ισχυρά ενισχυτικά του δέρματος, αποκαθιστούν την ελαστίνη και ενδυναμώνουν για πιο σφριγηλή, πιο πυκνή και πιο ανορθωμένη εμφάνιση. Η στοχευμένη μεταξένια σύνθεση, περιποιείται απαλά το δέρμα για να φωτίζει και να ομαλοποιήσει τον χρωματικό τόνο, Απλώνεται εύκολα χωρίς να χρειάζεται να τεντώνετε την ευαίσθητη περιοχή του λαιμού και ντεκολτέ. Το δέρμα είναι απαλό και άνετο.

Tags ESTÉE LAUDER NEW DIMENSION FIRM + FILL EYE SYSTEM, ESTÉE LAUDER NEW DIMENSION PLUMP + FILL EXPERT LIP TREATMENT, ESTÉE LAUDER NEW DIMENSION TIGHTEN + TONE NECK/CHEST TREATMENT, face, beauty, προσωπο, Ομορφια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6793 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2240 s // Total time: 2.9034 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X