Κώστας Κόκλας: Δείτε τη στιγμή που οι συνεργάτες του ανακοίνωσαν τη διακοπή της παράστασης λόγω του προβλήματος υγείας του


Κώστας Κόκλας: Δείτε τη στιγμή που οι συνεργάτες του ανακοίνωσαν τη διακοπή της παράστασης λόγω του προβλήματος υγείας του

Δείτε το βίντεο

H κατάσταση του Κώστα Κόκλα βελτιώνεται συνεχώς μετά το έμφραγμα που έπαθε κατά την διάρκεια της παράστασης "Γαμπροί για πούλημα", στην Θεσσαλονίκη. O ηθοποιός υπεβλήθη σε ειρουργική επέμβαση και οι συνάδελφοί του βρέθηκαν προ εκπλήξεως κατά την διάρκεια της παράστασης.

Σήμερα, μέσα από την εκπομπή Με το Καλημέρα, είδαμε αποκλειστικό βίντεο που παραχώρησε τηλεθεατής, με τους συμπρωταγωνιστές του Κώστα Κόκλα, να ανεβαίνουν στην σκηνή και να ανακοινώνουν τη διακοπή της παράστασης.

Συγκεκριμένα, οι Αλέξανδρος Αντωνόπουλος και Γιάννης Τσιμιτσέλης, αφού είχαν ανοίξει τα φώτα στο θέατρο Ράδιο City, μίλησαν στο κοινό, που είχε επικρατήσει ανησυχία.

Αναλυτικά εξήγησαν: "Ένας συνάδελφός μας έχει πάθει κάτι και δεν μπορούμε να συνεχίσουμε. Δεν γίνεται! Έχει πάει στο νοσοκομείο! Ήρθε το 166 και τον πήρε! Δεν μπορεί να συνεχίσει η παράσταση. Η πρόταση που έχουμε να σας κάνουμε είναι είτε να εξαργυρώσετε τα εισιτήρια σας είτε να περιμένετε τουλάχιστον μία ώρα μέχρι να δούμε τι θα μας πούνε, μπορεί ο άνθρωπος να είναι καλά και να συγχωνεύσουμε τις δύο παραστάσεις, την απογευματινή και τη βραδινή".

Δείτε το απόσπασμα που προβλήθηκε αποκλειστικά στην εκπομπή του Epsilon.

Πηγή: peoplegreece.com

Tags Κώστας Κόκλας, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9019 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3447 s // Total time: 2.2466 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X