Η Φρόσω Κυριάκου μίλησε για τους μάρτυρες που κατάθεσαν ότι οδηγούσε εκείνη


Η Φρόσω Κυριάκου μίλησε για τους μάρτυρες που κατάθεσαν ότι οδηγούσε εκείνη

\"Οι ψευδομάρτυρες, δήθεν φίλοι του Παντελίδη, δεν με αγγίζουν. Ποτέ δεν είπα σε κανέναν ότι…

…θα οδηγούσα το αυτοκίνητο του Παντελή, ούτε σαν σκέψη δεν μου πέρασε από το μυαλό". Αυτά εκμυστηρεύτηκε σε εξαιρετικά κοντινό της άνθρωπο η Φρόσω Κυριάκου μετά από πίεση του youweekly.gr να υπάρξει μια απάντηση στα δημοσιεύματα που βγήκαν μετά τις φωτογραφίες άπo την χαρτοπαιχτική λέσχη, το κείμενο που ενστερνίζεται η μάνα του Παντελή και την είδηση μόλις προχθές ότι υπάρχουν μάρτυρες που έχουν καταθέσει ότι άκουσαν την Φρόσω να λέει ότι εκείνη θα οδηγούσε το αυτοκίνητο του Παντελή το μοιραίο εκείνο ξημέρωμα!

Η Φρόσω, καλώς κακώς, δεν απαντάει σε ερωτήσεις και έτσι το site επικοινωνεί, μέσω ενός εξαιρετικά κοντινού της ανθρώπου, που τους έχει διευκολύνει στο ρεπορτάζ, ως εξαιρετικά αξιόπιστη πηγή, που ποτέ μα ποτέ, δεν έχει διαψεύδει… Σε ότι και αν τους έχει πει. Βάζουν τα θέματα με ερωτήσεις ο διάλογος μεταφέρεται σε μορφή συζητήσεις και έτσι παίρνουν απαντήσεις. Θα διαπιστώσετε ότι είναι εξαιρετικά διαφωτιστικές….

Θεμα 1. Στην κατάθεση της η Φρόσω Κυριάκου υποστηρίζει ότι ηταν σε άλλο δωμάτιο από τον Παντελή το μοιραίο βράδυ;
Το youweekly.gr ρώτησε την πηγή που βρίσκεται σε εξαιρετικά κοντινή σχέση με την Φρόσω και πήραμε την εξής απάντηση. "Όλες οι πλευρές διαρρέουν στοιχεία μέσα από υποτιθέμενες καταθέσεις και υποτιθέμενα 'στοιχεία' δεν μπορώ να σου πω τι έχω καταθέσει άλλα μπορώ να σου πω που υπάρχει το ψέμα. Με τον Παντελή εκείνο το βράδυ είχαμε περάσει πολλές ώρες μαζί ούτε συνέχεια δίπλα του βρισκόμουν ούτε συνέχεια σε άλλο δωμάτιο. Μια παρέα είμασταν περνάγαμε όμορφα και δεν κράταγα χρονόμετρο που βρισκόμουν ανα πάσα στιγμή και λεπτό" λέει άνθρωπος που βρίσκεται δίπλα στην Φρόσω Κυριάκου.

Θεμα 2. Γνώριζες ότι ο Παντελής ήταν λιώμα στο μεθύσι; Πως καθίσει δίπλα του και μάλιστα χωρίς ζώνη.
"Μα καλά είναι δυνατόν θα καταλάβαινα ότι ο Παντελής ήταν σε τέτοια κατάσταση και θα έμπαινα στο αυτοκίνητο μαζί του; Τι είμαι τρελή… Όλοι είμασταν κουρασμένοι είχε φτάσει ξημέρωμα και δεν έβλεπα την ώρα να πάω στο σπίτι μου. Να παίξω την ζωή μου κορόνα γράμματα γιατί;".

Θεμα 3. Υποσχέθηκες στην παρέα του Παντελίδη οσο βρισκόσουν στην χαρτοπαιχτική λέσχη ότι θα οδηγούσες εσύ το αυτοκίνητο;
"Ποτέ…ποτέ…ποτέ δεν υποσχέθηκα και δεν είπα κάτι τέτοιο! Εγώ το αυτοκίνητο του Παντελή από που και ως που; Το είχα ξανά οδηγήσει; Ούτε σαν σκέψη δεν μου πέρασε όλο αυτό που γράφεται και λέγετε".

Στο συγκεκριμένο θέμα επανέρχεται και ρωτά… Μα τα δημοσιεύματα λένε ότι υπάρχουν μάρτυρες που σε άκουσαν με τα αυτιά τους να λες κάτι τέτοιο. Θα το πούνε στο δικαστήριο στην προανάκριση…
"Ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει. Μόνο εγώ ξέρω τι πέρασα και τι περνάω από εκείνο το ξημέρωμα το σώμα μου δεν έχει επανέλθει και η ψυχή μου είναι βέβαιο ότι δεν θα επανέλθει ποτέ. Κάποιοι, το καταλαβαίνω, θα τους ήταν καλύτερο να μην υπάρχω να μην ζω, να μην αναπνέω…δέχομαι τρομερή ψυχολογική πίεση από στημένα δημοσιεύματα και ψεύτικες είδησης. Με στοχοποιούν άδικα και το ξέρουν αλλά θα έρθει η ώρα που θα απαντήσουμε για όλους και για όλα. Εμείς δεν μιλάμε πολλοί γιατί πιστεύουμε στην αλήθεια και την δικαιοσύνη. Όσο για τα ψεύδη και τους ψευδομάρτυρες δεν με αγγίζουν".

Όλα αυτά τα μετέφερε για άλλη μια φορά η πηγή τους που βρίσκεται στο περιβάλλον της 21χρονης Φρόσως Κυριάκου. Είναι η απαντήσεις στις ερωτήσεις που πιστεύουν ότι όλοι θα θέλατε να κάνετε μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις των τελευταίων ημερών. Η απαντήσεις στην κρίση σας…

Tags ΦΡΟΣΩ ΚΥΡΙΑΚΟΥ, Παντελής Παντελίδης, διασημοι, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1250 s (251 Queries.) // Parse time: 0.3732 s // Total time: 2.4982 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X