10 trends που λατρεύουμε αλλά οι άντρες δεν τα αντέχουν


10 trends που λατρεύουμε αλλά οι άντρες δεν τα αντέχουν

Θα εκπλαγείς...

Μία αδιαμφισβήτητη αλήθεια σχετικά με το γυναικείο στιλ είναι ότι οι γυναίκες ντυνόμαστε για… τις άλλες γυναίκες, κάτι που μπορεί να μην παραδεχόμαστε γενικά, θα λέγαμε όμως πως ισχύει σε μεγάλο βαθμό. Αυτό ως αποτέλεσμα έχει να ακολουθούμε τα περισσότερα από τα εκάστοτε trends της εποχής, πολλά από τα οποία οι άντρες τυχαίνει να βρίσκουν από άσχημα έως αντιπαθητικά. Ποιες τάσεις λοιπόν δεν αντέχουν εκείνοι, όσο κι αν εμείς τις λατρεύουμε;

1. Peplum: Το θεωρούν περιττή λεπτομέρεια, η οποία μάλιστα κρύβει ένα από τα πιο sexy γυναικεία σημεία, τη μέση.


2.Σαλοπέτα: Εμείς τη βρίσκουμε ιδιαίτερα πρακτική και stylish, εκείνοι θεωρούν πως θυμίζει στολή εργασίας.


3.Man suit: Το κοστούμι έχει μπει πλέον και στη γυναικεία γκαρνταρόμπα, εκείνοι όμως το βλέπουν ως ένα καθαρά αντρικό στοιχείο που δε βγάζει καμία θηλυκότητα.


4.Oxfords: Ένα στιλ παπουτσιού που λατρεύουμε όλες για το στιλ και την άνεση που μας χαρίζει, στους άντρες όμως δε φαίνεται καθόλου γοητευτικό.


5.Μπαλαρίνες: Ακόμη ένα είδος παπουτσιού που βρίσκουν αντιπαθητικό και άκομψο, όπως βασικά και κάθε φλατ παπούτσι.


6.Retro μαγιό: Εμείς τα βλέπουμε ως super stylish σχέδια που θυμίζουν τη δεκαετία των 50s, εκείνοι θεωρούν ότι καλύπτουν το σώμα μας και μάλιστα με καθόλου sexy τρόπο.


7.Παπούτσια με χοντρό πάτο: Προτιμούν, φυσικά, τακούνια stilettos, ας ρωτήσουν όμως και εμάς που πρέπει να ισορροπούμε όλη μέρα σε αυτά.


8.Έντονοι ώμοι: Τι κι αν πρόκειται για το σήμα κατατεθέν του οίκου Balmain; Όχι μόνο δεν τους ενδιαφέρει αλλά τους φαίνονται και αντιαισθητικοί.


9.Πλατφόρμες: Ένα μονοκόμματο στιλ παπουτσιού που τους κουράζει και μόνο που ο βλέπουν, σε αντίθεση με εμάς που το θεωρούμε ένα από τα πιο άνετα σχέδια που μας χαρίζουν κομψότητα και παραπάνω… ύψος.


10. High waisted: Οτιδήποτε ψηλόμεσο, το οποίο υπερκαλύπτει τη μέση μας, δε βρίσκουν λόγο να υπάρχει στη γκαρνταρόμπα μας. Μάλλον δεν ξέρουν πόσο στιλ μπορεί να προσθέτει ένα high-waisted item.

Tags style, αντρες, γυναίκες


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8167 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3560 s // Total time: 3.1727 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X