Με ποια ρούχα μπορείς να κρύψεις τους επιπλέον πόντους στην κοιλιά


Με ποια ρούχα μπορείς να κρύψεις τους επιπλέον πόντους στην κοιλιά

Με τα σωστά ρούχα όλα γίνονται!

Οι επιπλέον πόντοι στην κοιλιά ταλαιπωρούν πολλές γυναίκες. Ειδικά αν έχετε φάει κάτι παραπάνω αυτές τις μέρες, ίσως το «πρόβλημα» να έχει ενταθεί και να έχετε ανάγκη να κρύψετε τη συγκεκριμένη περιοχή. Αρχικά να πούμε πως δεν υπάρχει λόγος να νιώθετε άσχημα για οποιαδήποτε ατέλεια του σώματός σας και να προσπαθείτε μανιωδώς να την εξαφανίσετε. Παρόλα αυτά με μια προσεκτική επιλογή ρούχων το αποτέλεσμα θα είναι πολύ πιο κολακευτικό. Έτσι αν έχετε πάρει λίγο παραπάνω βάρος το οποίο έχει συγκεντρωθεί στην κοιλιά σας, θα πρέπει να προσέξετε τα εξής:

1. Αποφύγετε τις φαρδιές ζώνες ψηλά στη μέση. Αντίθετα προτιμήστε σ’ αυτό το σημείο τις σιλουέτας σας οι γραμμές που φοράτε να είναι ελαφρώς χυτές. Φυσικά δεν εννοούμε τίποτα το υπερβολικό, μιας και αν το παρακάνετε τελικά θα προσθέσετε ακόμα περισσότερο όγκο.

2. Μην επιλέξετε κάποιο πολύ έντονο μοτίβο για το πάνω μέρος της σιλουέτας σας γιατί θα τραβήξει τα βλέμματα και το αποτέλεσμα δε θα είναι κολακευτικό. Αντίθετα δοκιμάστε τις μονοχρωμίες και φορέστε ένα εντυπωσιακό κολιέ ή ένα ζευγάρι σκουλαρίκια που θα ρίξουν το βάρος της εμφάνισής σας κοντά στο πρόσωπο.

3. Φορέστε ένα σακάκι σε ίσια γραμμή. Είναι τάση φέτος και μπορείτε να το κουμπώσετε εξαφανίζοντας πραγματικά την κοιλιά. Προσέξτε όμως να είναι από κάποιο μαλακό ύφασμα, έτσι ώστε να αγκαλιάζει το σώμα σας χωρίς να του προσθέτει όγκο.

4. Δοκιμάστε μία ψηλόμεση φούστα σε γραμμή άλφα. Αυτός είναι ακόμα ένας τρόπος να καμουφλάρετε την περιοχή της κοιλιάς. Μάλιστα αν έχετε ψηλά και αδύνατα πόδια, μπορείτε να φορέσετε μία πιο κοντή φούστα και να τραβήξετε τα βλέμματα στο πιο δυνατό σημείο του σώματός σας, που είναι τα πόδια.

5. Τέλος στην παραλία μπορείτε να φορέσετε ψηλόμεσα ή ολόσωμα μαγιό σε σκούρες αποχρώσεις, μιας και το αποτέλεσμα θα σας κολακεύει πολύ περισσότερο.

Tags ΠΟΝΤΟΙ, κοιλια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.8306 s (229 Queries.) // Parse time: 0.2680 s // Total time: 4.0986 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X