5 γυναικείες συμπεριφορές που βγάζουν τους άντρες εκτός εαυτού


5 γυναικείες συμπεριφορές που βγάζουν τους άντρες εκτός εαυτού

Το νου σου

H γυναίκα είναι το ωραίο φύλο ή έτσι τουλάχιστον έχει επικρατήσει να είναι. Αν μας ρωτάς βέβαια, πιστεύουμε ακράδαντα ότι οι άντρες είναι πολύ πιο γοητευτικοί, διότι δε νομίζουμε ότι πολλές γυναίκες θα κατάφερναν με άλουστα μαλλιά, φαρδιά μπλούζα και φόρμα να δείχνουν σέξι! Το θέμα βέβαια δεν είναι αυτό στην προκειμένη! Εφόσον λοιπόν η γυναίκα είναι το ωραίο φύλο, ή έστω το πιο εύθραυστο και... σικ, οφείλει να έχει και μία πιο καθωσπρέπει συμπεριφορά γενικότερα! Πριν πέσεις να μας... φας, σου ξεκαθαρίζουμε ότι δεν εννoούμε να μην ξεσαλώσει και η γυναίκα ή να μην κάνει τις... τρέλες της, αλλά να υπάρχουν και κάποιες στιγμές, η πλειοψηφία κατά τη γνώμη μας, όπου κρατάει τη στοιχειώδη αξιοπρέπεια! Είναι βέβαια και οι φορές, που καταφέρνουμε να γινόμαστε το λιγότερο αστείες, εκνευριστικές και αντισεξουαλικές, σύμφωνα πάντα με τη γνώμη των αντρών! Ας πάμε να δούμε τις βασικότερες περιπτώσεις...

1. Όταν είμαστε... τύφλα: Άνθρωποι είμεθα, και λάθη κάνουμε. Εκτός από λάθη βέβαια, πίνουμε και ένα ποτηράκι παραπάνω, έτσι για το καλό! Το θέμα είναι βέβαια, αυτό να είναι εξαίρεση και όχι κανόνας. Δηλαδή αν σε βλέπει μονίμως με μάτια θολά και βήμα... ασταθές, τότε ακόμα και υπερκαλλονή να είσαι, σίγουρα δεν θα τον γοητεύσεις! Ακόμα χειρότερα δε, αν ανοίγεις το στόμα σου και δεν ξέρεις τι λες! Θέλεις κι άλλο; Να φοράς σούπερ κοντό φορεματάκι, και να φας τούμπα μπροστά του. Και μετά να μην μπορείς να σηκωθείς. Και απλά να γελάς. Και να φαίνεται και η... κιλότα σου! Δράμα...

2. Όταν είμαστε... θορυβώδεις: Φέρε στο μυαλό σου την Τζάνις του Τσάντλερ και θα καταλάβεις τι εννοούμε! Υψηλά ντεσιμπέλ άνευ λόγου και αιτίας, τσιρίδα που σοκάρει και γέλιο εκνευριστικό και ενοχλητικό, που σίγουρα είναι ψεύτικο! Σου το λέμε να το ξέρεις: Οι άντρες σιχαίνονται τις γυναίκες με τσιριχτές φωνές. Όχι λεπτές... Αυτό είναι φυσιολογικό. Τσιριχτές! Καλύτερα δηλαδή να μιλάς σαν λες και έχεις βροχίτιδα σε έξαρση, πολύ καλύτερα βασικά, παρά να ακούγεσαι σαν τη θεία σου από το χωριό που μιλάει στο θείο σου που δεν ακούει και καλά. Τσιρίζεις; Σταματήσέ το! Οι άντρες έχουν πιο ευαίσθητα τύμπανα από εμάς!

3. Όταν τα... ξέρουμε όλα: Καλά αυτό είναι εκνευριστικό σε οποιοδήποτε φύλο, αλλά τώρα αναλύουμε τις γυναίκες. Παρατηρημένα, αυτοί που τα ξέρουν όλα, ή έστω το 99%, ναι υπάρχουν κάποιοι, ούτε το παίζουν ιστορία, ούτε και μειώνουν το συνομιλητή. Όλοι οι υπόλοιποι, δηλαδή οι ημιμαθείς οι οποίοι θεωρούν ότι αγγίζουν επίπεδα φιλοσόφου, δεν είναι μόνο ενοχλητικοί αλλά και... επικίνδυνοι! Το χαρακτηριστικό αυτό σε μία γυναίκα, είναι ακόμα χειρότερο, γιατί όχι μόνο δεν της ταιριάζει, αλλά μειώνει και τους άντρες συνομιλητές οι οποίοι δεν το έχουν και σε πολύ να την αποκαλέσουν... κότα! Σε περίπτωση που από ένα σημείο και μετά αρχίσουν όλοι να σε αποφεύγουν, μην εντυπωσιαστείς.

4. Όταν είμαστε... καλομαθημένες: Οι πριγκίπισσες όπως αντιλαμβάνεστε, δεν υπάρχουν πια, ή τουλάχιστον όχι έτσι όπως τις ξέραμε στα παραμύθια. Αυτό φυσικά σημαίνει, ότι μία γυναίκα η οποία δεν κάνει καμία προσπάθεια στη ζωή της και τα περιμένει όλα έτοιμα, δεν πρόκειται να λάβει περισσότερη σημασία από αυτή που της αξίζει, δηλαδή καθόλου! Δεν είπαμε να είσαι πολυεργαλείο, αλλά μία δουλειά μπορείς να τη βρεις, ένα φαγητό να μαγειρέψεις, και ένα λογαριασμό να τον πληρώσεις! Είναι πολύ πιο σέξι μία γυναίκα η οποία αναλαμβάνει ευθύνες, παρά μία που τα έχει όλα στο πιάτο!

5. Όταν... αλλάζουμε μαλλιά: Αυτό μπορεί να σου φανεί λίγο αστείο, αλλά τον άντρα τον κάνει κυριολεκτικά έξαλλο! Δεν σου λέμε να μην κάνεις ποτέ καμία αλλαγή, γιατί και η ανανέωση χρειάζεται, αλλά αν ο χριστιανός σε βλέπει κάθε εβδομάδα και με διαφορετική κουπ, μία σύγχυση θα την πάθει! Στο κάτω κάτω θα θέλει να σε φέρει στο μυαλό του, να σε φαντασιωθεί βρε αδερφέ, και να μην ξέρει με τι... εμφάνιση! Εντάξει, αν έχεις μέσα σου μία μικρή trend setter ας μην το... καταπνίγεις, αλλά εξηγούμαστε για να μην παρεξηγούμαστε: Δεν αρέσει αυτό στους άντρες!

Πηγή: queen.gr

Tags ζευγαρια, καυγάς, σχεσεις


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9800 s (251 Queries.) // Parse time: 0.3301 s // Total time: 2.3100 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X