ΣΟΚ: Στη φυλακή η Τζούλια Αλεξανδράτου!


ΣΟΚ: Στη φυλακή η Τζούλια Αλεξανδράτου!

Τι συνέβη; 

Ποινή φυλάκισης έξι μηνών αποφάσισε το  Β' Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας για την  Τζούλια Αλεξανδράτου. Ο λόγος είναι, ότι το πρώην μοντέλο κι εστεμμένη είχε στην κατοχή του πλαστό δίπλωμα οδήγησης το φθινόπωρο του 2009.

Έτσι, το συγκεκριμένο θέμα πήρε την δικαστική οδό και σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso το δικαστήριο την έκρινε ένοχη για παράβαση του άρθρου 98 (παραγρ. 2) του ΚΟΚ και ανέστειλε την ποινή της επί τριετία.

Η νέα κλήτευση για την εκδίκαση της απόφασης θυροκολλήθηκε στη διεύθυνση κατοικίας της στις 5 Απριλίου 2016, αλλά η πρώην εστεμμένη, η οποία ζει μόνιμα στη Βιέννη με τον επιχειρηματία σύζυγό της Κρίστιαν Καρπόζηλο, δεν παρέστη στο ακροατήριο ούτε εκπροσωπήθηκε από δικηγόρο, με αποτέλεσμα να καταδικαστεί ερήμην.

Η τροχαία είχε πιάσει την Τζούλια Αλεξανδράτου με πλαστό δίπλωμα οδήγησης στις 4 Σεπτεμβρίου 2009, και σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας το έγγραφο που έδειξε  στους αστυνομικούς φέρεται ότι είχε εκδοθεί στην Ιταλία, ενώ έπειτα από έλεγχο που διενήργησε το υπουργείο Μεταφορών εκδόθηκε πόρισμα, από το οποίο προέκυπτε ότι το δίπλωμα ήταν πλαστό.

Πηγή: toratora.gr

Tags τζούλια αλεξανδράτου, φυλακη, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.5254 s (248 Queries.) // Parse time: 0.6286 s // Total time: 4.1540 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X