Μαγιό: Πως να διαλέξεις το σωστό


Μαγιό: Πως να διαλέξεις το σωστό

Τι πρεπει να ξέρεις πριν πας για shopping;

Το swimsuit shopping μπορεί πολλές φορές να είναι μια επίπονη (και σωματικά, γιατί περπατάς με τις ώρες, αλλά και ψυχολογικά, γιατί ο κακός φωτισμός των δοκιμαστηρίων μπορεί να σε καταρρακώσει) διαδικασία, όμως υπάρχουν λύσεις για να γίνει πολύ πιο διασκεδαστική, αλλά, κυρίως, για να βρεις το bikini ή ολόσωμο μαγιό που ταιριάζει καλύτερα στον σωματότυπό σου.

Αυτά είναι τα tips που θα σε βοηθήσουν:

1. Πριν βγεις στα μαγαζιά, στάσου μπροστά στον καθρέφτη σου, φορώντας ένα παλιό σου μαγιό ή ένα σετ εσωρούχων που σου αρέσει πολύ. Αυτό είναι και το στυλ μαγιό που πρέπει να αναζητήσεις!

2. Μία ακόμη πολύ χρήσιμη συμβουλή, είναι να γνωρίζεις ποιος είναι ο σωματότυπός σου. Με αυτόν τον τρόπο, θα ψάχνεις για το σωστό μαγιό, χωρίς να χάνεις ώρες δοκιμάζοντας πολλά διαφορετικά σχέδια (δες εδώ, πώς να διαλέξεις μαγιό, ανάλογα με το σωματότυπό σου).

3. Προετοιμάσου σωστά. Πριν ξεκινήσεις το shopping, φόρεσε το σωστό εσώρουχο (χωρίς ραφές, για να μπορείς να δοκιμάζεις με το σωστό τρόπο τα μαγιό) και σημείωσε σε μια λίστα καταστήματα στα οποία πιστεύεις πως θα βρεις μαγιό που θα σου αρέσουν. Αν η λίστα είναι μικρή, μια mini-αναζήτηση στο διαδίκτυο θα σε βοηθήσει ακόμη περισσότερο.

4. Η καλύτερη ώρα για να πας για ψώνια για μαγιό είναι το πρωί, αφού δεν έχεις προλάβει να φας πολύ κι έτσι το σώμα σου δείχνει πιο αδύνατο - απόφυγε σε κάθε περίπτωση να δοκιμάσεις είτε bikinis είτε ολόσωμα μετά από ένα βαρύ γεύμα.

5. Ποια χρώματα ταιριάζουν καλύτερα στην επιδερμίδα σου; Αυτές είναι οι αποχρώσεις μαγιό που πρέπει να αναζητήσεις και στα μαγαζιά.

6. Και τέλος, μη φοβηθείς να ζητήσεις τη βοήθεια ενός ειδικού. Αν δεν βρίσκεις τίποτα να σου ταιριάζει, ρώτησε μια πωλήτρια και άφησέ την να σου προτείνει τις δικές της ιδέες. Ποτέ δεν ξέρεις - μπορεί κάτι που δεν θα δοκίμαζες με τίποτα να είναι αυτό που θα σε ξετρελάνει!

Tags μαγιο,ΤIPS


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5904 s (228 Queries.) // Parse time: 0.4403 s // Total time: 3.0306 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X