Χειροπέδες στο Δ/ντη του ΓΝ Λ/σιας για υποθέσεις χρηματισμού


Χειροπέδες στο Δ/ντη του ΓΝ Λ/σιας για υποθέσεις χρηματισμού

Στην επ αυτοφόρω σύλληψη του Εκτελεστικού Διευθυντή του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας και Διευθυντή της Ωτορινολαρυγγολογικής Κλινικής δρ.Ιωάννη Κυαμίδη προχώρησε η Αστυνομία.

Η Αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη μετά από πληροφορίες για χρηματισμό του εν λόγω γιατρού. Στην κατοχή του εντοπίστηκαν μετρητά ύψους περίπου 600 ευρώ.

Ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι εντός των επόμενων ωρών επίκεινται κι άλλες συλλήψεις.

Εις βάρος του διερευνώνται υποθέσεις χρηματισμού τα τελευταία οκτώ χρόνια.  Εξάλλου, στην υπόθεση εμπλέκεται γνωστό ακουολογικό κέντρο της Λευκωσίας το οποίο φαίνεται να αναλάμβανε ασθενείς τους οποίους παρέπεμπε εκεί ο εν λόγω γιατρός, με το αζημίωτο.

Η πρώτη αντίδραση του Υπουργού Υγείας

«Αναμένουμε επίσημη πληροφόρηση από τις αρμόδιες αρχές. Προσωπικά δεν έχω πληροφόρηση»  ανέφερε  αρχικά ο Υπουργός Υγείας στο SigmaLive.

O Γιώργος Παμπορίδης κληθείς από το SigmaLive σχολιάσει τις καταιγιστικές εξελίξεις στον τομέα της υγείας ανέφερε λακωνικά ότι η πρώτη πληροφόρησή του είναι από τα μέσα.

Σημειώνουμε ότι το θέμα χρηματισμού γιατρών ανέδειξε τον περασμένο μήνα η εκπομπή "Ανοικτή Γραμμή" η οποία ξεδίπλωσε το κουβάρι της διαπλοκής στον χώρο της υγείας. Μάλιστα, είχε αποκλειστικές δηλώσεις ασθενούς η οποία για να εξυπηρετηθεί έπρεπε να χρηματίσει συγκεκριμένο γιατρό.

Θυμίζουμε ότι στο πρόσφατο παρελθόν, ο Υπουργός Υγείας μέσω της εκπομπής "Μεσημέρι και Κάτι"  απηύθυνε έκκληση προς το κοινό, να προβαίνει σε καταγγελίες που αφορούν υποθέσεις χρηματισμού.

Tags σύλληψη, νοσοκομειο


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3819 s (235 Queries.) // Parse time: 0.2973 s // Total time: 2.6792 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X