Έτσι θα αποκτήσετε το τέλειο φρύδι!


Έτσι θα αποκτήσετε το τέλειο φρύδι!

Η Rimmel παρουσιάζει τη νέα της κολεξιόν Brow This Way, που αποτελείται από ένα styling gel και ένα κιτ για το σχηματισμό των φρυδιών

Ετοιμαστείτε να αποκτήσετε φρύδια που προκαλούν τις εντυπώσεις! Είτε προτιμάτε φυσική καμπύλη, είτε ένα τολμηρό έντονο φρύδι, η περιποίηση των φρυδιών είναι ένα βασικό στοιχείο για όλες σας τις εμφανίσεις κάθε εποχή. Τώρα, είναι πιο εύκολο από ποτέ να σχηματίσετε, να δώσετε στυλ και τέλειο περίγραμμα στα φρύδια σας χάρη στη νέα κολεξιόν Brow This Way της Rimmel.

Με τη νέα κολεξιόν Brow This Way της Rimmel υπάρχει ένα προϊόν και μια απόχρωση, που ταιριάζει τέλεια σε κάθε στυλ φρυδιών. Αποκτήστε την κατάλληλη περιποίηση για τα φρύδια σας!

Φορμάρετε και σταθεροποιήστε το αποτέλεσμα
Τιθασεύστε, τονίστε και δώστε όμορφο σχήμα στα φρύδια σας με το νέο Styling Gel για τα φρύδια της Rimmel. Πρόκειται για ένα προϊόν που μοιάζει με μάσκαρα, το οποίο σχηματίζει τα φρύδια και σταθεροποιεί το σχήμα τους. Χάρη στο απλικατέρ μεγάλης ακρίβειας που διαθέτει, το χτένισμα των φρυδιών σε τέλειο, ομοιόμορφο σχήμα γίνεται εξαιρετικά εύκολο. Η φόρμουλα μεγάλης διάρκειας του gel διατηρεί σταθερό το σχήμα των φρυδιών ολόκληρη την ημέρα.

Είναι πλέον απλό να δημιουργήσετε ένα εξαιρετικά κολακευτικό φρύδι. Το ανάλαφρο, ευκολοφόρετο gel κυκλοφορεί σε τρεις αποχρώσεις με χρώμα και σε μία διάφανη για να μπορείτε να επιλέξετε το look που επιθυμείτε, από φυσικό μέχρι έντονο. Προκαλέστε τις εντυπώσεις με μια δόση χρώματος, επιλέγοντας ανάμεσα στις αποχρώσεις Ξανθό #001, Μεσαίο Καστανό #002 και Σκούρο Καστανό #003 για φυσικό χρώμα, που δεν μουτζουρώνεται και δεν ξεθωριάζει, εφαρμόζεται εύκολα και διατηρείται ολόκληρη την ημέρα. Εάν έχετε την τύχη να έχετε πυκνό φρύδι, τότε επιλέξτε το άχρωμο gel, που σχηματίζει και σταθεροποιεί το φρύδι δίνοντας του μια διακριτική λάμψη, χωρίς να κολλά.

To Brow Styling Gel κυκλοφορεί σε μια χαριτωμένη, κυλινδρική συσκευασία στο ίδιο χρώμα με την απόχρωση του gel που περιέχει. Παραπέμποντας στο βρετανικό lifestyle της δεκαετίας του 1990, που είναι γνωστό ως Cool Britannia, το μπουκαλάκι είναι στολισμένο με το περίγραμμα της βρετανικής σημαίας σε κομψό, λευκό ασημί χρώμα.  Και για μια πινελιά πολυτέλειας, η συσκευασία είναι τυλιγμένη με μια ασημένια λωρίδα, επάνω στην οποία αναγράφεται το λογότυπο της Rimmel.

Σχηματίζει, γεμίζει και σταθεροποιεί
Σας αρέσει η μόδα των έντονων φρυδιών; Δώστε ένα σοφιστικέ σχήμα στο φρύδι σας, που θα αποτελεί statement, με το κιτ για το σχηματισμό των φρυδιών Brow This Way Brow Sculpting Kit της Rimmel. Αυτή η must-have διπλή θήκη έχει όλα όσα χρειάζεστε για ένα υπέροχα περιποιημένο αποτέλεσμα. Κερί για να σχηματίσετε και να σταθεροποιήσετε το σχήμα των φρυδιών, πούδρα για να σταθεροποιηθεί το κερί και να δημιουργήσει ένα φυσικό look, ένα πινελάκι διπλής όψης και ένα κωνικό βουρτσάκι χτενίσματος για ακριβή και άψογη εφαρμογή.

Τώρα έχετε άψογα, φρύδια έτοιμα για φωτογραφία με τρία μόνο απλά βήματα:
Βήμα 1: Εφαρμόστε το κερί χρησιμοποιώντας το πινέλο με τη γωνία για να σχηματίσετε με απαλές κινήσεις το περίγραμμα των φρυδιών.
Βήμα 2: Με την άλλη άκρη του πινέλου, αναμίξτε τη σταθεροποιητική πούδρα για να γεμίσετε τα αραιά σημεία. Επιλέξτε πόσο έντονο και τολμηρό θέλετε να είναι το αποτέλεσμα.
Βήμα 3: Ολοκληρώστε χρησιμοποιώντας το κωνικό βουρτσάκι για να "κλειδώσετε" το αποτέλεσμα. Η φόρμουλα μεγάλης διάρκειας είναι ανάλαφρη και άνετη στην εφαρμογή και υπόσχεται όμορφα φρύδια ολόκληρη την ημέρα.

Αυτό το έξυπνο κιτ για το σχηματισμό των φρυδιών κυκλοφορεί σε τρεις δύο χρωματικές παλέτες για να ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες, Ξανθό #001, Mεσαίο Καστανό #002 and Σκούρο Καστανό #003. Ταιριάξτε το χρώμα με το χρώμα των μαλλιών σας για ένα φυσικό αποτέλεσμα ή επιλέξτε μια πιο σκούρα απόχρωση για ένα έντονο και εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Η ορθογώνια συσκευασία του έχει ένα διαφανές καπάκι για να μπορείτε εύκολα να δείτε τις αποχρώσεις και τα πινέλα που περιέχει. Ακριβώς όπως και το styling gel, είναι διακοσμημένο με τη βρετανική σημαία σε λευκό χρώμα με έντονα ασημένια γράμματα. Ανεπιτήδευτα κομψό!

Εμπνευστείτε από τις πασαρέλες και δώστε έντονο στυλ στα φρύδια σας σε συνδυασμό με ένα απέριττο, διακριτικό μακιγιάζ. Αφήστε την τέλεια σχηματισμένη καμπύλη των φρυδιών σας να προκαλέσει τις εντυπώσεις. Αποκτήστε το look του Λονδίνου.

Tags rimmel, BROW THIS WAY, beauty, ΦΡΥΔΙ, Ομορφια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9643 s (250 Queries.) // Parse time: 0.3673 s // Total time: 3.3317 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X