Βροχές και καταιγίδες μέχρι την Κυριακή


Βροχές και καταιγίδες μέχρι την Κυριακή

Βαρομετρικό χαμηλό επηρεάζει την περιοχή. Μέχρι και την Κυριακή σύμφωνα με τη Μετεωρολογική Υπηρεσία θα παρατηρούνται βροχές και καταιγίδες.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές ή και μεμονωμένες καταιγίδες, αρχικά κυρίως στα δυτικά και βόρεια και αργότερα και σε άλλες περιοχές. Σε περιοχή καταιγίδας δεν αποκλείεται να σημειωθεί χαλαζόπτωση. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ αλλά τοπικά στα προσήνεμα παράλια μέχρι πολύ ισχυροί, 6 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ταραγμένη στα ανατολικά παράλια και στα υπόλοιπα παράλια μέχρι κυματώδης. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 24 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 22 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 23 στα υπόλοιπα παράλια και στους 9 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε θα παρατηρούνται κατά τόπους παροδικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες αναμένεται να δώσουν τοπικά μεμονωμένη βροχή, ενώ στα δυτικά και βόρεια δεν αποκλείεται και μεμονωμένη καταιγίδα, κυρίως προς τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, μέτριοι, 4 Μποφόρ αλλά αργότερα τοπικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγμένη σε αρκετές περιοχές αλλά αργότερα στα ανατολικά παράλια θα καταστεί λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 13 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 15 στα παράλια και στους 5 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Το Σάββατο ο καιρός θα είναι αρχικά μερικώς συννεφιασμένος με το ενδεχόμενο να σημειωθούν τοπικά βροχές, ενώ αργότερα αναμένεται τοπικά να σημειωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες. Σε περιοχή καταιγίδας δεν αποκλείεται να πέσει και χαλάζι.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο παροδικά θα εμφανίζονται αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες μετά το μεσημέρι δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή σε κάποιες ορεινές περιοχές.

Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή την Παρασκευή και το Σάββατο, ενώ μικρή άνοδος αναμένεται την Κυριακή.

Tags ΒΡΟΧΕΣ, κυπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0759 s (252 Queries.) // Parse time: 0.3712 s // Total time: 2.4471 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X