Η Elizabeth Arden παρουσιάζει τη καλοκαιρινή συλλογή μακιγιάζ "Sunset Bronze"


Η Elizabeth Arden παρουσιάζει τη καλοκαιρινή συλλογή μακιγιάζ "Sunset Bronze"

Εμπνευσμένη από τα υπέροχα, καλοκαιρινά ηλιοβασιλέματα

Εμπνευσμένη από τα υπέροχα, καλοκαιρινά ηλιοβασιλέματα, η Elizabeth Arden παρουσιάζει τη νέα καλοκαιρινή συλλογή μακιγιάζ Sunset Bronze που συλλαμβάνει τη πολύχρωμη ζεστασιά, την ομορφιά και το μυστήριο του σούρουπου και της νύχτας που έρχεται. Ενώ ο ήλιος δύει, ο ουρανός λούζεται μέσα σε ένα εκπληκτικό χρωματικό φάσμα μπρούτζινων, μωβ, πορφυρών, ζεστών ροζ και πορτοκαλιών αποχρώσεων. Η χαμηλή θέση του ήλιου επηρεάζει τον τρόπο με τον οποίο το φως αντανακλάται πάνω στο δέρμα, δημιουργώντας ένα φωτεινό, μπρούτζινο look. Η νέα καλοκαιρινή συλλογή μακιγιάζ Sunset Bronze αποτελείται από ένα υπέροχο πρισματικό bronzer σε δύο αποχρώσεις και ένα highlighter που προσθέτουν λάμψη στο πρόσωπο, τρεις ζωντανές αποχρώσεις gloss που προσθέσουν όγκο και λάμψη στα χείλη και μια παλέτα με 5 σκιές που τονίζουν τα μάτια.

"Αυτό το καλοκαίρι περιστρέφονται όλα γύρω από μια τολμηρή, έντονη μπρούντζινη λάμψη, και αυτή η ολοκληρωμένη συλλογή αποτελείται από χρώματα που κολακεύουν, τονίζουν και αναδεικνύουν όλους τους τόνους δέρματος," λέει η Rebecca Restrepo, η παγκοσμίου φήμης μακιγιέρ της Elizabeth Arden στην Αμερική. "Χρησιμοποιείστε το highlighter για να σμιλέψετε τα μάγουλα και να προσθέσετε μια διάφανη, ιριδίζουσα λάμψη. Μετά δώστε ζεστασιά στο πρόσωπο με το bronzer, και τελειώστε το look σας με τις αποχρώσεις της ροζ-χρυσής σκιάς, με ένα υπαινιγμό από το μωβ χρώμα για ένα εξωτικό άγγιγμα".

Sunset Bronze Prismatic Bronzing Powder
Χρησιμοποιείστε αυτή τη μεταξένια πούδρα bronzing για να χαρίσετε στο δέρμα μια υπέροχη, χρυσαφιά λάμψη. Η συμπαγής συσκευασία της αποτελείται από ένα πρισματικό συνδυασμό από έντονα τονισμένες μπρούτζινες-χρυσαφιές αποχρώσεις που είναι εμποτισμένες με συστατικά που βελτιώνουν την επιδερμίδα, βοηθώντας στη μείωση της εμφάνισης των λεπτών γραμμών και ρυτίδων του δέρματος. Έρχεται μαζί με ένα βουρτσάκι στο σχήμα του μισοφέγγαρου για εύκολη, , on-the-go, εφαρμογή. Διατίθεται σε 2 αποχρώσεις: Warm Bronze (Light/Medium), Deep Bronze (Medium/Deep).

Η Rebecca προτείνει:

"Αυτό το bronzer προσθέτει ζεστασιά, ενώ ταυτόχρονα τονίζει το σχήμα του προσώπου. Για να το εφαρμόσετε, ξεκινήστε από την άκρη των ζυγωματικών σας, στην ίδια ευθεία με το κάτω άκρο του αυτιού σας, κάνοντας μικρές κινήσεις  προς τα πάνω και σβήνοντας τες προς το μέσον του προσώπου σας. Μετά περάστε τη βούρτσα κατά το μήκος της γραμμής των μαλλιών για να τονίσετε το μέτωπο, σαν φωτοστέφανο. Τελειώστε εφαρμόζοντας ένα διακριτικό πέπλο από λάμψη σε όλο το πρόσωπο, τα αυτιά και το λαιμό, έως το ντεκολτέ σας".

Sunset Bronze Prismatic Eye Shadow Palette
Αυτή η λαμπερή παλέτα, με την ονομασία Summer Seduction, περιέχει 7 διαφορετικές αποχρώσεις για να δημιουργήσετε ατελείωτα eye looks, από φυσικό μέχρι δραματικό. Οι σκιές αυτές είναι εμποτισμένες με μια φόρμουλα που επιτρέπει στα χρώματα να παραμένουν ζωντανά για μεγάλη διάρκεια, ενώ η ιριδίζων σκόνη από πέρλες Mica που εμπεριέχεται μέσα στη σύσταση των σκιών, επιτρέπει στις σκιές να αντανακλούν το φως πάνω στα μάτια και τις βλεφαρίδες, για ένα πολυδιάστατο αποτέλεσμα.

Η Rebecca προτείνει:

"Η παλέτα προσφέρει μεγάλη έκταση στις αποχρώσεις και τη χρήση. Χρησιμοποιείστε το απαλό ροζ για ανοίξετε τα μάτια σας τονίζοντας το κόκκαλο του φρυδιού, ή για να κτίσετε πάνω σε αυτή για να δημιουργήσετε μια έκρηξη από χρώμα. Για μαυρισμένο, καστανό ή πιο σκούρο τόνο δέρματος χρησιμοποιείστε την χρυσή-κεχριμπαρένια απόχρωση. Δημιουργείστε ένα απαλό smoky eye με τα δύο ουδέτερα χρώματα της παλέτας, το taupe ή το plum, τονίστε τη πτυχή της εξωτερικής άκριας του ματιού σας, ή ακόμα, εφαρμόστε τα σαν eye-liner. Για ένα δραματικό smoky eye προτιμείστε τη πιο έντονη, σκούρα μωβ απόχρωση σκιάς".

Sunset Bronze Prismatic Lip Gloss                                                                                                                                  
Αυτό το ακαταμάχητο τρίο από ενυδατικά gloss για τα χείλη, ζαλίζει με την εκπληκτική, ιριδίζων λάμψη που χαρίζει στα χείλη. Εμπλουτισμένα με έξτρα-ενυδατική Aloe Vera, βιταμίνες  A, C, και E, ανακουφίζουν, προστατεύουν και θρέφουν τα χείλη, προσφέροντας τους έντονη ενυδάτωση. Διατίθενται σε 3 αποχρώσεις: Midnight Kiss (Soft Pink), Moonlight Kiss (Lavender), Sunset Kiss (Champagne).

Η Rebecca προτείνει:

"Χρησιμοποιείστε τα gloss για να ενυδατώσετε και να προσθέσετε αστραφτερή λάμψη στα χείλη. Είναι καταπληκτικά από μόνα τους, ή περάστε μια μικρή ποσότητα στα χείλη, πάνω από το ενυδατικό κραγιόν Beautiful Color της επιλογής σας, για να προσθέσετε όγκο και δράμα στα χείλη σας".

Sunset Bronze Prismatic Highlighter                                         
Αυτό το κρεμώδες highlighter stick γλιστρά με ευκολία πάνω στο δέρμα για να φωτίσει τα μάγουλα, τα ζυγωματικά και το περίγραμμα του φρυδιού. Όταν εφαρμοστεί, οι πολύ μικρές πέρλες που αντανακλούν το φως δημιουργούν ένα πολυδιάστατο αποτέλεσμα. Περιέχει ενυδατικά συστατικά, όπως Aloe Vera, Zinc PCA και Βιταμίνη Ε που ενυδατώνουν το δέρμα, ενώ η σύσταση της από πολύ μικρά σωματίδια μετάλλων και  πούδρας από πέρλες εγγυάται την απαλή, και μεταξένια εφαρμογή στο πρόσωπο. Διατίθεται σε 1 απόχρωση: Eclipse.

Η Rebecca προτείνει:

"Λατρεύω να χρησιμοποιώ αυτό το highlighter για να δημιουργώ ένα λαμπερό, μοντέρνο, σέξι πρόσωπο. Περάστε το highlighter, πριν από το blush και το bronzer, πάνω από την εξωτερική άκρη του φρυδιού σας με μια κίνηση, ακολουθώντας το γράμμα ‘C’, πάνω από τα ζυγωματικά και προς το κέντρο του προσώπου. Επίσης τοποθετείστε το στο κέντρο της μύτης, ξεκινώντας από το ύψος του ματιού προς τα κάτω, μέχρι την άκρη της μύτης".

Tags Elizabeth Arden, make-up, beauty, SUNSET BRONZE, Ομορφια, Μακιγιαζ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3980 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2149 s // Total time: 2.6129 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X