Remescar Spider Veins: Η λύση κατά των ευρυαγγειών


Remescar Spider Veins: Η λύση κατά των ευρυαγγειών

Αντιμετωπίζει τα μικρά μωβ, μπλε ή κόκκινα διεσταλμένα αγγεία του δέρματος 

 

Το καλοκαίρι είναι εδώ και σας προκαλεί να το χαρείτε χωρίς έννοιες και ενδοιασμούς. Το έξυπνο προϊόν Remescar Spider Veins προλαμβάνει και εν πολλοίς αντιμετωπίζει τα μικρά μωβ, μπλε ή κόκκινα διεσταλμένα αγγεία του δέρματος που διακρίνονται κάτω από την επιδερμίδα και μας βασανίζουν.

Είναι γνωστό ότι περίπου 70% των γυναικών και 40% των ανδρών υποφέρουν από κάποια μορφή χρόνιας πάθησης των αγγείων. Το Remescar Spider Veins αναστέλλει την καταστροφή των αγγείων και ενσωματώνεται άριστα στο λιπιδικό στρώμα του δέρματος χάρη στα φωσφολιπίδια που περιέχει, ενισχύοντας την επιφάνεια του δέρματος, βελτιώνοντας παράλληλα την εμφάνισή του.

Και αυτό γιατί το Remescar  προστατεύει και παρέχει την απαραίτητη υποστήριξη και δομική προστασία στο δέρμα, ώστε να αποφεύγεται η δημιουργία νέων ευρυαγγειών, να μειώνεται το ερύθημα των υφιστάμενων αγγειακών βλαβών, να βελτιώνεται η μικρό- κυκλοφορία (του αίματος) στην πάσχουσα περιοχή.

Το Remescar Spider Veins, καινοτόμο, ιατροτεχνολογικό προϊόν, σχεδιασμένο για την πρόληψη και την αντιμετώπιση των ευρυαγγειών, υπόσχεται μέχρι και 49% μείωση των ευρυαγγειών, ενώ διατίθεται σε όλα φαρμακεία στην τιμή των €29,95.      

 

Tags REMESCAR SPIDER VEINS, beauty, body, Ομορφια, Σώμα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.6674 s (232 Queries.) // Parse time: 0.3821 s // Total time: 4.0495 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X