Diorshow & Diorshow Maximizer 3D


Diorshow & Diorshow Maximizer 3D

Μάτια Dior, από τα παρασκήνια στην πασαρέλα

DIORSHOW MAXIMIZER 3D

Το 2010 ο Dior δημιούργησε τη Diorshow Maximizer, πρωτοποριακή βάση-μάσκαρα που ενισχύει τις βλεφαρίδες για πραγματικά μεγάλο όγκο. Η Diorshow Maximizer επιτυγχάνει το διπλό στόχο του άμεσου όγκου των βλεφαρίδων και της μεγάλης διάρκειας ενδυνάμωσης σε βάθος, κάθε μιας βλεφαρίδας ξεχωριστά, χάρη στα συστατικά περιποίησης. Τα μάτια γίνονται όλο και εντονότερα με το πέρασμα του χρόνου. Οι γυναίκες δεν κάνουν ποτέ λάθος. Ούτε είναι makeup artists. Η Diorshow Maximizer έχει γίνει το νέο απαραίτητο απόκτημα (must-have) για την ομορφιά των ματιών.

Σήμερα, αυτό το θρυλικό προϊόν φτάνει τις επιδόσεις του σε νέα ύψη. Τα ερευνητικά εργαστήρια του Dior πραγματοποίησαν την πρόκληση να γίνει η Diorshow Maximizer 3D, η μοναδική Dior μάσκαρα που είναι ικανή να τριπλασιάσει τον όγκο των βλεφαρίδων.

Αμέσως μόλις η Diorshow Maximizer 3D και η Diorshow εφαρμοστούν, ο όγκος των βλεφαρίδων αυξάνεται στο τριπλάσιο.*
Μετά από τέσσερις εβδομάδες χρήση, τα συστατικά που θωρακίζουν και αναζωογονούν τις βλεφαρίδες, συμβάλλουν στην αύξηση των φυσικών διαστάσεων τους για 20% μίνιμουμ.

DIORSHOW PRO LINER

Η Diorshow, η μάσκαρα που υπογράφει τις επιδείξεις μόδας Dior, επαναπροσδιορίζεται με τέσσερις κομψές, υπερσύγχρονες αποχρώσεις.

Αυτά τα χρώματα, δημιουργημένα από τον Peter Philips, είναι προτάσεις-αναφορά της μόδας που αντηχούν στις συλλογές του Dior - ένα ζωντανό πορφυρό, ένα θυελλώδες μπλε, ένα διακριτικό σκούρο γκρι και ένα βαθύ μπορντό, γίνονται ακόμα πιο συναρπαστικά με την εφαρμογή της Diorshow Maximizer σαν βάση.

Το Diorshow Pro Liner έχει επίσης υιοθετήσει αυτά τα τέσσερα χρώματα, προσφέροντας την απόλυτη εξύψωση της κομψότητας. Οι αποχρώσεις της μάσκαρα και του λάινερ μπορούν να αναμειχθούν ή να ταιριάξουν σαν ένα δίδυμο σετ, "ντύνοντας" με τη μόδα τα μάτια για ένα εξατομικευμένο αποτέλεσμα.

Αυτά τα δύο αστέρια των παρασκηνίων δεν έχουν χάσει κανένα από τα μοναδικά χαρακτηριστικά, που τα έκαναν τόσο δημοφιλή.

Εμπνευσμένη από τις ψεύτικες βλεφαρίδες που χρησιμοποιούνται από την ομάδα του μακιγιάζ Dior στις επιδείξεις, η Diorshow έχει παραμείνει πιστή στο XXL πινέλο της, στη σύνθεσή της που εμπλουτισμένη με μικρο-ίνες δίνει όγκο στις βλεφαρίδες σε κάθε εφαρμογή, και στο Air LockTM στόμιό της που εγγυάται μια φρέσκια υφή, εφαρμογή στην εφαρμογή.

Συνδυάζοντας την χρωματική ένταση ενός υγρού λάινερ και την εύκολη εφαρμογή ενός μολυβιού, το Diorshow Pro Liner εξακολουθεί να αφήνει τη λοξή γραμμή του, που είναι το σήμα κατατεθέν του, καθώς και την υφή που  γλιστρά σαν ζελ και είναι γεμάτη χρωστικές.ου.

ALL-IN-BROW 3D

Δύο ιδανικές αποχρώσεις σε πούδρα, κερί περιποίησης μακράς διάρκειας και τρία επαγγελματικά εργαλεία στην ίδια θήκη. Ο Dior δημιούργησε το μοναδικό σετ φρυδιών στο είδος του για να προσφέρει στα φρύδια υψηλή διάσταση και τον αέρα των παρασκηνίων.

Επαγγελματική πρόσμειξη

Τα φρύδια που τονίζονται  με μόνο ένα χρώμα δεν δείχνουν πάντα απολύτως φυσικά. Το all-in-brow 3D κάνει την αλλαγή, συνδυάζοντας την ένταση από δύο διαφορετικές πούδρες. Αυτό το δίδυμο χρησιμοποιείται για να γεμίσει, να δώσει όγκο και να διαμορφώσει τα φρύδια, δημιουργώντας παράλληλα το μείγμα του ιδανικού χρώματος και το σχήμα για μια εμφάνιση πιο φυσική και από την ίδια την φύση.

Μετά τον προσδιορισμό της γραμμής του φρυδιού με το πινέλο, η σκούρα σκιά εφαρμόζεται στην εσωτερική γωνία του φρυδιού και στη συνέχεια αναμειγνύεται με την φωτεινή σκιά στην εξωτερική κορυφή μέχρι την άκρη. Το λοξό πινελάκι προσφέρει ακρίβεια χιλιοστού.

Κράτημα υψηλής ευκρίνειας
Καινοτομία Dior: ένα αδιάβροχο κερί σφραγίζει το χρώμα και διατηρεί σταθερό το μακιγιάζ για μεγάλο διάστημα. Το σχήμα του φρυδιού διαθέτει μια άψογη εκπληκτική λάμψη.

Τι περισσότερο;  το επαγγελματικό περίγραμμα φρυδιών ‘δίνει σχήμα’ στα μάτια και ενισχύει τη δύναμή τους, ενώ παραμένουν εκπληκτικά φυσικά.

Tags dior, Diorshow, DIORSHOW MAXIMIZER 3D, DIORSHOW PRO LINER, DIORSHOW ALL-IN-BROW 3D


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1862 s (251 Queries.) // Parse time: 0.4391 s // Total time: 2.6253 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X