Thierry Mugler, Angel Eau Sucrée: Απολαυστικά ακαταμάχητο!


Thierry Mugler, Angel Eau Sucrée: Απολαυστικά ακαταμάχητο!

\"Με το Angel, ήθελα πάντα να κάνω ένα άρωμα στενά συνδεδεμένο με τις αναμνήσεις από την παιδική ηλικία και την τρυφερότητα\", Thierry Mugler 

Φιλόδοξο και σκανδαλιάρικο, το Eau Sucree είναι μια νόστιμη παραλλαγή του ANGEL, μια οσφρητική καραμέλα, γεννημένο από ένα ανεμοστρόβιλο αψιάς φρεσκάδας και αγγελικών απολαύσεων.

Εθιστικό και απόλυτα επιθυμητό, τα συστατικά του προκαλούν αντικρουόμενες επιδράσεις, με μια πληθώρα γευστικών αισθήσεων που αντηχεί η μια στην άλλη: ζεστή και κρύα, γλυκιά και ξινή, τραγανή και ρευστή, φρέσκια και αισθησιακή.

Γιατί με την εφαρμογή του αρώματος μπορεί να σου ανοίξει η όρεξη, το Eau Sucree μας οδηγεί σε ένα μυητικό ταξίδι στην ικανοποίηση και την gourmand απόλαυση, βασισμένο σε τρεις γευστικές συμφωνίες: 

Την πικάντικη απόλαυση από ένα σορπέ κόκκινων μούρων

Η αφρώδες και γλυκιά γεύση ενός σορπέ από ζουμερά, ώριμα κόκκινα μούρα, σκανδαλίζει τις αισθήσεις. Ένα αναζωογονητικό και γλυκό παγωμένο όνειρο για να το απολαύσεις χωρίς μετριότητα.

Την γλυκιά απόλαυση της καραμελωμένης μαρέγκας

Η νέα εκπλήρωση του ANGEL: ένα ελαφρύ σαν τον αέρα, τραγανό και απολαυστικό κέρασμα. Μια πρόσκληση για να ενδώσεις στον εξαίσιο πειρασμό αυτής της συμφωνίας  καραμελωμένης μαρέγκας.

Την αισθησιακή απόλαυση από πατσουλί και βανίλια

Η αρωματική ενσωμάτωση της αισθησιακής απόλαυσης. Η ανάμνηση μιας ακραίας, σαγηνευτικής, μαγευτικής και αποπλανητικής θηλυκότητας, η ‘ουσία της γυναίκας’ σύμφωνα με τον Thierry Mugler. Αυτή η αισθησιακή ανατολίτικη συμφωνία χαρακτηρίζει το μονοπάτι του ANGEL, συνδυάζοντας το ξυλώδες μεγαλείο του πατσουλί με την απαλότητα της βανίλιας.

Tags thierry mugler, ANGEL EAU SUCREE, perfume, beauty, Ομορφια, αρωμα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3540 s (231 Queries.) // Parse time: 0.2037 s // Total time: 2.5577 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X