Τι σχέση έχει το καλό σεξ με τα πιάτα στο νεροχύτη;


Τι σχέση έχει το καλό σεξ με τα πιάτα στο νεροχύτη;

Δεν πηγαίνει το μυαλό σου!

Όπως λέει και ο Γούντι Άλεν, το καλό σεξ είναι το βρώμικο σεξ. Δεν θα λέγαμε όμως το ίδιο και για τα πιάτα. Σε μπερδέψαμε; Σε καλό θα σου βγει!

Μπορούσες ποτέ να φανταστείς ότι εάν ο άντρας σου έβαζε την ποδιά της κουζίνας, η σεξουαλική σας ζωή θα απογειωνόταν; Εντάξει, δεν είναι αυτό που φαντάζεσαι (μόνο με την ποδιά...). Μια έρευνα έδειξε ότι όταν ο άντρας βοηθάει στα οικιακά, το σεξ είναι πολύ καλύτερο σε σύγκριση με τα ζευγάρια που δεν μοιράζονται τις δουλειές του σπιτιού και τις επιβαρύνεται μόνο η γυναίκα. Στην πλειονότητα των περιπτώσεων αυτό ακριβώς γίνεται.

Δεν είναι ότι θέλουμε να κάνουμε τους άντρες μας υπηρέτριες αλλά από την άλλη, γιατί να γινόμαστε εμείς; Δεν είναι άδικο να δουλεύεις, να κουράζεσαι και να έχεις και όλες τις δουλειές του σπιτιού να σε περιμένουν; Και το βράδυ περιμένει να κάνετε και σεξ; Λίγο δύσκολο.

Το θέμα είναι πιο πολύ εγκεφαλικό και ψυχολογικό παρά θέμα κόπωσης. Όταν νιώθουμε ότι ο σύντροφός μας μάς κατανοεί και μας βοηθά, πλημμυρίζουμε από ευχάριστα συναισθήματα και απολαμβάνουμε το σεξ περισσότερο. Ποιος θα πετάξει τώρα τα σκουπίδια στον κάδο; Εγώ, όχι εγώ, όχι μην επιμένεις, αγάπη μου!

Πηγή: faysbook.gr

Tags ΔΟΥΛΕΙΕΣ, σεξ, ζευγαρι, ερευνα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8500 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3212 s // Total time: 2.1712 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X