Βασιλική Χατζηαδάμου: "Φέτος στέρησα τον εαυτό μου από την οικογένειά μου"


Βασιλική Χατζηαδάμου: "Φέτος στέρησα τον εαυτό μου από την οικογένειά μου"

Τι λέει η παροσυιάστρια του ΣΙΓΜΑ;

Στο τηλεοπτικό ένθετο του περιοδικού "ΟΚ!", "ΙloveTV" παρεχώρησε μία mini συνέντευξη η παρουσιάστρια των εκπομπών "Ζήσε το" και "Παραδοσιακή Βραδιά" και μίλησε για την τηλεοπτική σεζόν, τις προτάσεις που έχει και την οικογένειά της.

Πώς σχολιάζεις την απόφαση του ΣΙΓΜΑ, να μεταφέρει την "Παραδοσιακή βραδιά" την Κυριακή;
Είναι μια απόφαση που πήρε το κανάλι και θα την σεβαστούμε. Θεωρούμε υποχρέωση μας να είμαστε τυπικοί και συνεπείς στο κοινό που στήριξε και αγάπησε την εκπομπή, μέσα από την ποιότητα που προσφέρουμε.

Σε αγχώνει το γεγονός ότι θα βρίσκεστε απέναντι από δύο talent show, το "Your Face sounds familiar" του ΑΝΤ1 και το "Like a star" του Mega;
Το κάθε είδος εκπομπής έχει το δικό της κοινό. Το κοινό της "Παραδοσιακής βραδιάς" είναι συγκεκριμένο και σταθερό. Αγαπάει και στηρίζει την εκπομπή και ελπίζω να μην επηρεαστεί από το γεγονός ότι μετακινείται Κυριακή. Πεποίθηση του καναλιού είναι ότι η "Παραδοσιακή βραδιά" μπορεί να υπάρξει, με την ίδια επιτυχία και αποδοχή, και τα βράδια της Κυριακής. 

Τόσο στο "Ζήσε το", όσο και στην "Παραδοσιακή βραδιά", γίνονται συνεχώς αλλαγές. Όλο αυτό σου προκαλεί στρες;
Νομίζω ότι ο κόσμος αυτό που απαιτεί είναι σταθερότητα, για να μπορέσει να σε συνηθίσει και να προσαρμοστεί. Κάθε αρχή και δύσκολη. Τουλάχιστον όσον αφορά στο απογευματινό, φέτος, προσπαθήσαμε να γίνει ένα καινούργιο ξεκίνημα και γίνονταν συνεχώς προσπάθειες βελτίωσης. Από την άλλη, στην "Παραδοσιακή βραδιά", έχουμε αποκτήσει το δικό μας στυλ, έχουμε κερδίσει το κοινό μας και είμαι σίγουρη ότι θα το κρατήσουμε και την Κυριακή.
Έχει γίνει κάποια νύξη για τη νέα τηλεοπτική σεζόν;
Για τη νέα σεζόν, έχουν ειπωθεί κάποια πράγματα αλλά τίποτα το επίσημο.
Αληθεύει, ότι δέχθηκες προτάσεις συνεργασίας και από άλλα κανάλια;
Όπως γίνεται στον κόσμο της τηλεόρασης, κάθε τέλος της τηλεοπτικής σεζόν, έτσι και στην περίπτωση μου. Με έχουν προσεγγίσει αλλά δεν υπάρχει κάτι ουσιαστικό ή κάτι στο οποίο αξίζει να αναφερθώ. Το μέλημα μου είναι πρώτα να συζητήσω με το κανάλι στο οποίο ήδη βρίσκομαι και εργάζομαι.
Από την αρχή της σεζόν, έχεις δεχτεί αρκετές κριτικές. Πώς το σχολιάζεις;
Δεν πτοούμαστε με τίποτα. Ο καθένας μπορεί να μας κρίνει ελεύθερα. Γίνονται προσπάθειες, έχουν γίνει λάθη, έχουν γίνει και σωστά. Καμιά φορά δεν εξαρτώνται όλα από εμάς. Από εκεί και πέρα, έχουμε τον κόσμο που μας αγαπά και μας στηρίζει, και ευελπιστούμε στο καλύτερο.
Σχολιάζεται έντονα ότι ο κόσμος σε προτιμάει πιο πολύ στην "Παραδοσιακή βραδιά" από ότι στο "Ζήσε το". Ποια είναι η άποψη σου;
Ο κόσμος με αγαπάει σε αυτό που με έχει μάθει, στην παράδοση δηλαδή. Για αυτό και γίνεται πιο αποδεκτή η "Παραδοσιακή βραδιά". Είναι ένα κομμάτι το οποίο υποστηρίζω απόλυτα. Απ’ την άλλη, το κομμάτι της απογευματινής ζώνης στο ΣΙΓΜΑ, αυτό που χρειάζεται για να στηθεί και να κρατήσει είναι πίστωση χρόνου, προσπάθεια και συλλογικότητα. Το "Ζήσε το", είναι ένα διαφορετικό concept, πάνω στο οποίο δοκιμαστήκαμε με αξιοπρέπεια και πάρα πολύ αγάπη.
Κλείνοντας, θεωρείς ότι ηοικογένεια σου μπήκε σε δεύτερη μοίρα φέτος; 
Η αλήθεια είναι πως ήταν μια δύσκολη και γεμάτη χρονιά. Στο επαγγελματικό κομμάτι, ήταν ένας διαρκής αγώνας, θέλοντας το καλύτερο. Όσον αφορά το οικογενειακό κομμάτι, έλειψα αρκετές ώρες από το σπίτι, στερώντας από τον εαυτό μου την οικογένεια μου. Όμως, περιμένω την περίοδο των διακοπών για να κάνω όλα όσα δεν είχα την ευκαιρία να κάνω αυτό τον χρόνο με τα παιδιά μου.

Tags βικυ χατζηβασιλειου, διασημοι, gossip, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0201 s (251 Queries.) // Parse time: 0.3843 s // Total time: 2.4045 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X