Η μάνα του Παντελίδη μιλάει πρώτη φορά για την ασφάλεια ζωής του Παντελή


Η μάνα του Παντελίδη μιλάει πρώτη φορά για την ασφάλεια ζωής του Παντελή

Τι λέει για το 1.000.000 ευρώ

Προς το παρόν κρατά το στόμα της κλειστό. Όπως λέει, τα αναπάντητα ερωτήματα για τον θάνατο του παιδιού της παραμένουν πολλά και οι μέχρι τώρα απαντήσεις που έχει λάβει δεν έχουν λύσει το μυστήριο που υπάρχει. Όμως η μητέρα του Πανελή Παντελίδη, Αθηνά για πρώτη φορά παίρνει θέση στο θέμα που έχει προκύψει με την ασφάλεια ζωής ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ του αδικοχαμένου τραγουδιστή. Την αποκάλυψη έκανε ο δημοσιογράφος και στενός φίλος του Παντελή, Χάρης Λεμπιδάκης, ο οποίος συναντήθηκε με την κυρία Αθηνά στο πρακτορείο που έχει η οικογένεια στη Νέα Ιωνία.

Η μητέρα του Παντελίδη λοιπόν διαψεύδει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι θα πάρουν από την ασφάλεια το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ για τον θάνατο του τραγουδιστή για τον απλούστατο λόγο ότι δεν υπήρχε ασφάλεια ζωής όπως λέγεται και γράφεται έντονα το τελευταίο διάστημα.

"Ο Παντελής είχε ασφάλεια νοσοκομειακή και όχι για θάνατο. Δεν ήθελε η μητέρα του να του κάνει ασφάλεια και να περιέχει μέσα και την περίπτωση θανάτου. Δε μπορούσε να το φανταστεί ποτέ Ότι θα γινόταν κάτι τέτοιο", λέει ο δημοσιογράφος, με την άδεια της μάνας του Παντελίδη, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

Πηγή: athensmagazine.gr

 

Tags ΑΘΗΝΑ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ, Παντελής Παντελίδης


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.2187 s (248 Queries.) // Parse time: 0.4408 s // Total time: 3.6595 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X