Νέα head & shoulders


Νέα head & shoulders

“Η νέα φόρμουλα του Head & Shoulders σας χαρίζει 100% λιγότερη πιτυρίδα και 100% φρεσκάδα όλη μέρα!”

Τα νέα head & shoulders προϊόντα της σειράς Fresh and Clean σχεδιάστηκαν ειδικά, για να προσφέρουν αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί. Τα προϊόντα έχουν μια νέα φόρμουλα με την καινούρια Pro Clean Technology η οποία προσφέρει καλύτερες επιδόσεις καθαρισμού. Τρία στοιχεία των προϊόντων προσφέρουν πλεονεκτήματα για μεγαλύτερης διάρκειας φρεσκάδα και καθαριότητα: 1) καλύτερες επιδόσεις καθαρισμού, 2) ειδικά σχεδιασμένα αρώματα, και 3) μια τεχνολογία που προσφέρει δραστική φροντίδα στo τριχωτό της κεφαλής, ακόμη και σε σημεία όπου οι αιτίες που προκαλούν πιτυρίδα θα μπορούσαν ν’ αποφύγουν.

• Προβλήματα στο τριχωτό της κεφαλής επιδρούν σημαντικά στην αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας, όπως νιφάδες, ερεθισμοί, ξηρότητα, συμβάλουν στην αίσθηση έλλειψης καθαριότητας.

• Η πιτυρίδα είναι μια επαναλαμβανόμενη κατάσταση γιατί ο Malassezia globosa, ο μύκητας που την προκαλεί επανεμφανίζεται στο τριχωτό της κεφαλής ακόμα και μετά την απομάκρυνσή του.

• Με τη χρήση εξελιγμένων μοντέρνων τεχνικών, οι επιστήμονες του head & shoulders ανακάλυψαν ότι ο Malassezia δεν ζει και πολλαπλασιάζεται μόνο στο τριχωτό της κεφαλής, αλλά μπορεί ακόμα και να κρύβεται στο ανώτερο τμήμα του θυλακίου της τρίχας, ο λεγόμενος κώδωνας, ο οποίος είναι μια εγκοπή του δέρματος του τριχωτού της κεφαλής, από όπου η τρίχα μεγαλώνει. Εκεί, είναι πιθανό ότι ο Malassezia μπορεί να ξεφύγει της θεραπείας στον κώδωνα, και - από εκεί - μπορεί να ξαναμεγαλώσει πάνω στην επιφάνεια του τριχωτού της κεφαλής μετά την θεραπεία, πράγμα που οδηγεί σε ταχύτερη επάνοδο των προβλημάτων του τριχωτού της κεφαλής.

• Για την αντιμετώπιση του μύκητα εκεί που κρύβεται, οι συνθέσεις  head & shoulders απελευθερώνουν ενεργά ZPT στο ανώτερο τμήμα του θύλακα, που σημαίνει ότι μπορεί να μειώσουν  την άνετη ανάπτυξη του μύκητα στο τριχωτό της κεφαλής.

• Οι συνθέσεις head & shoulders σχεδιάστηκαν για να απελευθερώνουν ενεργά ZPT στο θύλακα του κώδωνα με δύο χαρακτηριστικά:

• Το μέγεθος του σωματιδίου ZPT: Τα σωματίδια ZPT στο head & shoulders είναι κατά μέσο όρο 2,5 micrometers, δηλαδή 50 φορές πιο μικρά από τη διάμετρο της
• τρίχας. Αυτό το μέγεθος  επιτρέπει στα σωματίδια να εισχωρούν στον κώδωνα και να δρουν εκεί που κρύβεται ο Malassezia.

• Το σχηματισμό ενεργών δικτύων (συσσωματώματα): συσσωματώματα είναι δίκτυα που κρατούν χαμηλά τα ZPT (και άλλες δραστικές ουσίες) στο τριχωτό της κεφαλής, κατά τη διάρκεια του ξεβγάλματος. Το μέγεθος και τα χαρακτηριστικά των συσσωματωμάτων που σχηματίζονται από τα προϊόντα head& shoulders ευνοούν την απελευθέρωση των ενεργών ZPT στους θύλακες του κώδωνα.

• Το αποτέλεσμα αυτής της τεχνολογικής προσέγγισης είναι η καλύτερη απομάκρυνση των αιτιών της πιτυρίδας, του μύκητα Malassezia, χαρίζοντας βέλτιστα οφέλη στην περιποίηση του τριχωτού της κεφαλής το οποίο είναι ένα από τα τρία στοιχεία που βοηθούν την αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας να διατηρείται πολύ μετά το πλύσιμο.

 

Tags head & shoulders, σαμπουαν, Ομορφια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4274 s (231 Queries.) // Parse time: 0.2577 s // Total time: 2.6852 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X