Σύλβια Μαυροπούλου: "Έχουμε περίπου 10 χρόνια διαφορά με το σύντροφό μου. Ο Θανάσης είναι 40 και εγώ 31"


Σύλβια Μαυροπούλου: "Έχουμε περίπου 10 χρόνια διαφορά με το σύντροφό μου. Ο Θανάσης είναι 40 και εγώ 31"

\"Φροντίζω αρκετά το πρόσωπό μου και κατά καιρούς έχω κάνει και μπότοξ, δεν κρύβομαι πίσω από το δάκτυλό μου\"

Είναι από τις γυναίκες που δεν κρύβονται πίσω από τις λέξεις. Εξ ου και ποτέ μια συνάντηση με τη Σύλβια Μαυροπούλου δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως βαρετή, πολύ απλά γιατί δεν φοβάται να "τσαλακώσει" την εικόνα της. Αντίθετα αυτοσαρκάζεται και έχει καυστικό χιούμορ. Ο κλεάνθης Κλεάνθους και το περιόδικό "ΟΚ!". Την πέτυχα στο σπίτι της στη Λεμεσό, μια υπέροχη μονοκατοικία στο κέντρο της πόλης. Με φιλική διάθεση, μου μίλησε για τα πάντα. Για τη μόδα, τα μυστικά της ομορφιάς της, τις συχνές φωτογραφήσεις της στα περιοδικά, τη σχέση της με τα social media, αλλά και για τις ισορροπίες που έχει βρει για πρώτη φορά ανάμεσα σε προσωπική και επαγγελματική ζωή.

Ασχολείσαι αρκετά με τα social media και έχεις αρκετούς followers στο instagram. Επίσης είσαι ένα κορίτσι που συχνά βλέπουμε στα εξώφυλλα των περιοδικών. Πώς κατάφερε η Σύλβια Μαυροπούλου να γίνει ένα από τα δημοφιλέστερα fashion icons του νησιού;
Εγώ είμαι απλά ο εαυτός μου. Πολλοί δεν το καταλαβαίνουν, αλλά στα social media αυτοσαρκάζομαι συνεχώς. Έχω μια αίσθηση του χιούμορ με την οποία διασκεδάζω τον εαυτό μου και θα ήθελα να πιστεύω ότι διασκεδάζω και τον κόσμο που με ακολουθεί. Δεν το κάνω για να αυτοδιαφημίζομαι.

Έχεις μετανιώσει ποτέ για κάποια φωτογράφηση που έχεις κάνει; 
Για μένα οι φωτογραφήσεις είναι μια ευχάριστη διαδικασία. Αφήνομαι στα χέρια των ειδικών και δεν φέρνω αντίρρηση για το πώς θέλουν να με μεταμορφώσουν. Μου αρέσει να πειραματίζομαι στις φωτογραφήσεις και κάνω πράγματα που ίσως δεν θα τολμούσα να κάνω στην καθημερινότητά μου. Κάποιες φορές λειτουργεί θετικά, κάποιες φορές όχι.

Τι απαντάς σε αυτούς που λένε ότι η Σύλβια Μαυροπούλου υπερεκτίθεται στο φακό;
Μου το έχουν πει και αυτό. Υπάρχουν στιγμές που κάνω αποχή από τα media, αλλά λόγω δουλειάς, κάθε σεζόν, είναι μια καλή ευκαιρία για να δείξω και τα ρούχα που αντιπροσωπεύω στην Mint. Δηλαδή αν δεν έκανα τίποτα και δεν είχα το κατάστημά μου στη Λεμεσό, δεν θα ήθελα να φωτογραφίζομαι.

Λατρεύεις τα έντονα χρώματα, τα prints, τις έθνικ αναφορές και τα looks σου ποτέ δεν μπορούν να χαρακτηριστούν βαρετά. Να υποθέσω ότι η μόδα για σένα είναι ένα παιχνίδι;
Η δουλειά μου άρχισε σαν παιχνίδι, άρα ναι, είναι ένα παιχνίδι. Ένα συνεχές παιχνίδι με το οποίο περνώ ευχάριστα.

Τι είναι αυτό που θαυμάζεις στο στυλ μίας γυναίκας;
Μου αρέσουν οι γυναίκες που τολμούν και εκτιμώ τους ανθρώπους που σκέφτονται έξω από το κουτί σε ό,τι αφορά στο ντύσιμό τους.

Πολλοί ίσως να πιστεύουν ότι αγοράζεις μόνο ακριβά και επώνυμα ρούχα. Ισχύει αυτό;
Καμία σχέση. Είμαι φανατική πολλών οικονομικών brands. Το στυλ δεν έχει να κάνει με την τιμή ενός ρούχου. Αν έχεις αισθητική, τότε μπορείς να ντυθείς πολύ ωραία. Σίγουρα μου αρέσουν και τα ακριβά πράγματα, αλλά πάντα κάνω συνδυασμό και των δύο.

Ποιο είναι το φετίχ σου; 
Τα παπούτσια!

Έχεις υπολογίσει πόσα παπούτσια έχεις;
Όχι, ειλικρινά δεν ξέρω. Τα παπούτσια για μια γυναίκα ποτέ δεν είναι αρκετά!

Ταξιδεύεις πολύ συχνά στο εξωτερικό. Έχεις περισσότερη αδυναμία στο shopping ή στα ταξίδια;
Στα ταξίδια που περιλαμβάνουν shopping; (Γελάει)

Ποια κατά τη γνώμη σου είναι τα βασικά κομμάτια που πρέπει να έχει μία γυναίκα στην γκαρνταρόμπα της;
Ένα εξαιρετικής ποιότητας δερμάτινο τζάκετ, ένα καλοραμμένο blazer, απλά καθημερινά λευκά και μαύρα μπλουζάκια, και -αν και δεν είμαι φαν- ένα ζευγάρι τζιν.

Το φετινό καλοκαίρι ποιο look θα υιοθετήσεις;
Το καλοκαίρι θα δούμε πολλά φλοράλ μοτίβα. Εγώ προσωπικά θα προτιμήσω τα «two-pieces» σε έντονα χρώματα, shorts και μάξι φούστες συνδυασμένα με cropped tops.

Ζεις σε ένα πανέμορφο σπίτι στο κέντρο της πόλης, που σου δίνει την αίσθηση όμως ότι βρίσκεσαι στην εξοχή. Αυτό ήταν και το ζητούμενο;
Ναι ακριβώς. Είναι η "φωλιά" μου, το ησυχαστήριό μου.

Οι χώροι φέρουν τη δική σου διακοσμητική πινελιά;
Περισσότερο της μητέρας μου, επειδή αυτό κάνει και το κάνει πολύ καλά.

Ζεις το σπίτι σου; Καλείς φίλους;
Ναι περνώ αρκετό χρόνο στο σπίτι, λατρεύω να καλώ φίλους για φαγητό και ασχολούμαι αρκετά με την κουζίνα. Μου αρέσει πολύ να μαγειρεύω το μεσημεριανό της Κυριακής.

Η Λεμεσός είναι μια πόλη που απολαμβάνεις ιδιαίτερα;
Απόλυτα! Δεν μου αρέσει να κοιμάμαι πολλές ώρες. Ξυπνώ πολύ πρωί κάθε μέρα, πριν τις 6 το πρωί. Πηγαίνω για περπάτημα και τρέξιμο στον παραλιακό, κάνω γυμναστική, τώρα μάλιστα ξεκίνησα και μπόξινγκ!

Σε προηγούμενη συνέντευξή μας, μου είπες ότι "μερικές φορές ο έρωτας μου αποσπά την προσοχή και με κάνει να βάζω τη δουλειά μου σε δεύτερη μοίρα". Αυτή την περίοδο ποια είναι η προτεραιότητά σου; Ο έρωτας ή η δουλειά;
Μπορώ να σου πω ότι για πρώτη φορά έχω βρει μια όμορφη ισορροπία μεταξύ προσωπικής και επαγγελματικής ζωής.

Δεν είσαι από τις γυναίκες που κρύβονται πίσω από τις λέξεις και είναι γνωστό ότι εδώ και κάποιο διάστημα βρίσκεσαι σε σχέση. Είσαι ευτυχισμένη;
Είμαι πολύ ήρεμη και μου αρέσει γιατί είμαι ο εαυτός μου μαζί του.

Είσαι εύκολη στις σχέσεις σου;
Δεν ξέρω, καλύτερα να ρωτήσεις τους πρώην μου! (Γελάει). Είμαι εύκολη μέχρι ενός σημείου. Θέλω να σου πω ότι είμαι αρκετά παραδοσιακή ως σύντροφος και συμβιβάζομαι εκεί που πρέπει. Δεν τα θέλω όλα δικά μου.

Οι προηγούμενές σου σχέσεις τι σου έμαθαν;
Πολλά να σου πω την αλήθεια. Δεν μετανιώνω για καμία μου σχέση. Θεωρώ ότι με ωρίμασαν. Μου έμαθαν πώς να επικοινωνώ καλύτερα. Επίσης με έκαναν να καταλάβω τι είναι αυτό που δεν θέλω. Παλαιότερα εμπιστευόμουν τυφλά τον άλλον από την αρχή. Τώρα πια είμαι πιο προσεκτική.

Μήπως η διαφορά ηλικίας που έχεις με τον τωρινό σύντροφό σου να σε κάνει να νιώθεις πιο ασφαλής;
Ναι, έχουμε περίπου 10 χρόνια διαφορά. Ο Θανάσης είναι 40 και εγώ 31. Μου αρέσει αυτή η διαφορά. Νιώθω ότι υπάρχει μια πιο σωστή επικοινωνία μεταξύ μας, συζητούμε, είναι πιο ώριμος και κατασταλαγμένος.

Είναι σημαντικό για σένα να διατηρείς μια ωραία εξωτερική εικόνα;
Παλαιότερα ίσως και να το έκανα περισσότερο για τους άλλους, τώρα το κάνω αποκλειστικά για μένα. Για να νιώθω εγώ ωραία με τον εαυτό μου.

Περιποιείσαι πολύ τον εαυτό σου;
Ναι, φροντίζω αρκετά το πρόσωπό μου και κατά καιρούς έχω κάνει και μπότοξ, δεν κρύβομαι πίσω από το δάκτυλό μου. Γιατί να αφήσεις τις ρυτίδες να δημιουργηθούν αν μπορείς να τις προλάβεις; Αυτή είναι η θεωρία μου.

Μου αρέσει που είσαι μια γυναίκα που δεν φοβάται να «τσαλακώσει» την εικόνα της. Νιώθεις ότι είσαι λίγο παρεξηγημένη ως προσωπικότητα στην Κύπρο;
Όχι λίγο, πολύ! Πολλοί πιστεύουν είμαι κάτι εντελώς διαφορετικά απ' αυτό που είμαι στην πραγματικότητα. Όταν με γνωρίσει ο άλλος νομίζω ότι αλλάζει σύντομα γνώμη για μένα.

Ποιο στοιχείο του χαρακτήρα σου θα ήθελες να αλλάξεις;
Είμαι λίγο ωμή. Λέω ανοιχτά αυτό που σκέφτομαι και πολλές φορές παρεξηγούμαι ή μπορεί να πληγώσω τον άλλον χωρίς να έχω κακή πρόθεση. Αλλά εγώ θέλω να είμαι ειλικρινής με τους ανθρώπους που αγαπώ.

Τι δεν μπορεί να φανταστεί κάποιος για εσένα;
Πιστεύω ότι έχω πολύ καλό χιούμορ. Κάποιοι πιστεύουν ότι είμαι «εγκεφαλικά νεκρή». Όχι, δεν είμαι. Δεν είμαι μια ξανθιά κοπέλα που απλά ντύνεται ωραία και πηγαίνει για καφέ.

Ποιο όνειρό σου δεν έχει πραγματοποιηθεί ακόμα;
Έχω το blog μου, αλλά δεν το έχω προωθήσει καθόλου. Ίσως θα έπρεπε να το κάνω αυτό. Επίσης κάποια στιγμή ίσως να ήθελα να ξεκινήσω μια δική μου σειρά ρούχων. Απλά πράγματα, για καθημερινή χρήση. Τώρα άρχισα να αναλαμβάνω τα social media διαφόρων εταιρειών, καταστημάτων κτλ, και θα ήθελα να εστιάσω σε αυτό.             

Tags Σύλβια Μαυροπούλου, διασημοι, gossip, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9732 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2311 s // Total time: 3.2043 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X