Έτσι αποκαλύφθηκε η τέταρτη εγκυμοσύνη της Ελένης Μενεγάκη!


Έτσι αποκαλύφθηκε η τέταρτη εγκυμοσύνη της Ελένης Μενεγάκη!

Δείτε το βίντεο

Η Ελένη Μενεγάκη είναι η παρουσιάστρια που έχει αγαπήσει όσο λίγες το τηλεοπτικό κοινό, με την ζωή της να αποτελεί μόνιμο θέμα στα περιοδικά και τις εκπομπές, που ασχολούνται με τη showbiz.

Η αποκάλυψη της τέταρτης εγκυμοσύνη της, είχε προκαλέσει έντονη αίσθηση, με την Ελένη να μην παίρνει ποτέ θέση ανοιχτά αν οι φήμες ευσταθούν. Ο φωτορεπόρτερ Άγγελος Λίνγκας είναι ένας από τους παπαράτσι που δεν έχει σταματήσει να την απαθανατίζει σε στιγμές της καθημερινότητάς της.

Αυτός ήταν και ο άνθρωπος που αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της, με ένα απίθανο τρόπο. "Έκατσα στο απέναντι πεζοδρόμιο, όπου έχει κομμωτήριο. Βγήκε μία κυρία, που κατάλαβε τι κάνω και μου είπε “αν βγάλεις την Ελένη με το μαγαζί, θα σου πω πού πήγε”. Περνώντας η ώρα μου αποκάλυψε ότι την έχει ξαναδεί και πως πηγαίνει στον γυναικολόγο. Οπότε μου είπε από ότι ξέρει, προσπαθεί να μείνει έγκυος και συμπέρανα ότι είναι. Αυτή την πληροφορία έδωσα τότε στο περιοδικό", ανέφερε στην εκπομπή Αποκαλυπτικά.

Μάλιστα, εξιστορήθηκε και ένα απίστευτο περιστατικό με την παρουσιάστρια, η οποία τον εντόπισε καθώς ήθελε να βγει με την οικογένειά της από ένα Μοναστήρι όπου είχανε πάει. Τι είχε συμβεί;

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί!

Πηγή: peoplegreece.com

Tags Άγγελος Λίνγκας, ελενη μενεγακη, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3328 s (233 Queries.) // Parse time: 0.9501 s // Total time: 3.2829 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X