Αυτά είναι τα παπούτσια που λατρεύουν οι fashionistas


Αυτά είναι τα παπούτσια που λατρεύουν οι fashionistas

Kαι έχουν σχεδιάσει όλα τα brands  

Καιρό είχαμε να δούμε τέτοια φρενίτιδα με κάποιο αντικείμενο. Ο Οίκος Aquazzura σχεδίασε ένα ζευγάρι πέδιλα, σε πολλά χρώματα, τα οποία αφού έγιναν πολλές φορές sold out, και ίσως πλέον είναι κλασικά, κερδίζουν επάξια τον τίτλο του πιο επιθυμητού fashion item των τελευταίων σεζόν.

Κοστίζουν 575 ευρώ και τόσο αυτά με το ψηλό όσο και αυτά με το χαμηλό τακούνι, είναι υπέροχα, όμως η αλήθεια είναι πως απευθύνονται σε πολύ λίγους, μιας και οι περισσότερες fashionistas δεν έχουν τόσο μεγάλη οικονομική δυνατότητα ώστε να δαπανήσουν ένα τέτοιο ποσό για ένα μόνο ζευγάρι παπούτσια.

Τα νέα όμως είναι ευχάριστα, μιας και αμέτρητα brands σε όλο τον κόσμο, σχεδίασαν πανομοιότυπα παπούτσια σε σαφώς πιο προσιτές τιμές και έτσι είναι μάλλον αμφίβολο το κατά πόσο θα μπορέσουμε όλοι να αντισταθούμε.

Αμέτρητες παραλλαγές λοιπόν, σε τακούνι, χρώμα, και σχέδιο είναι διαθέσιμες στην αγορά, και σίγουρα ικανοποιούν όλα τα γούστα. Το σημαντικό της υπόθεσης είναι πως τα περισσότερα από αυτά κοστίζουν κάτω από 100 ευρώ και έτσι είναι μάλλον εύκολο να τα αποκτήσουν οι περισσότεροι.

Tags παπούτσια, μόδα, Aquazzura


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2417 s (251 Queries.) // Parse time: 0.3658 s // Total time: 2.6076 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X