Αποκλειστικό: Μάθαμε πως θα γίνει η έναρξη των βραβείων Madame Figaro Γυναίκες της χρονιάς 2015


Αποκλειστικό: Μάθαμε πως θα γίνει η έναρξη των βραβείων Madame Figaro Γυναίκες της χρονιάς 2015

Όλες οι λεπτομέρειες

Μία έκπληξη επιφυλάσσει η φετινή 11η απονομή Madame Figaro Γυναίκες της χρονιάς 2015 με οικοδεσπότη τον κορυφαίο Σταρ, Σάκη Ρουβά, καθώς στην έναρξη της βραδιάς, που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Πέμπτη, 14 Απριλίου, θα ακουστεί για πρώτη φορά ένα τραγούδι που δημιουργήθηκε ειδικά για τα βραβεία Madame Figaro.

Το εν λόγω τραγούδι έχει τίτλο “Για πάντα γυναίκα” και ερμηνεύουν η Στέφανη Συμεωνίδου, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο “The Musical kids”, η Σοφία Πατσαλίδου και η Χριστίνα Αργύρη.

Το ilovestyle.com επικοινώνησε με τους δημιουργούς του τραγουδιού, με το συνθέτη, Ανδρέα Αναστασίου και το Σταύρο Σταύρου, στιχουργό, οι οποίοι εξέφρασαν τον ενθουσιασμό τους για την πρόταση που τους έγινε.

Ανδρέας Αναστασίου – συνθέτης

"Είμαι πολύ χαρούμενος που μας δόθηκε η ευκαιρία να δημιουργήσουμε ένα τραγούδι για τα Madame Figaro για πρώτη φορά μετά από 10 χρόνια διοργάνωσής τους. Θα ήθελα να ευχαριστήσω το συγκρότημα και τη Σύλια Ιωαννίδου προσωπικά για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν.

Είναι πολύ τιμητικό να δημιουργείς για ένα συγκεκριμένο σκοπό και συγκεκριμένα για τη γυναίκα, η οποία είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας.

Όσον αφορά στην έμπνευση ήρθε από προσωπικά βιώματα καθώς μία γυναίκα από τη μέρα που θα γεννηθεί μέχρι τη μέρα που θα πεθάνει θα είναι γυναίκα. Πρόκειται για μία συμβολική μορφή".

Σταύρος Σταύρου – στιχουργός

"Είναι μεγάλη η χαρά και η συγκίνηση καθώς πρόκειται για μία τιμητική πρόταση που αποδεχθήκαμε αμέσως. Πρόκειται για ένα θεσμό που τιμά τις γυναίκες και πολύ σημαντικό που τιμά τις καθημερινές γυναίκες που δίνουν αγώνες.

Το τραγούδι είναι αφιερωμένο στη γυναίκα, όπου περιγράφεται ο κύκλος της ζωής κάθε γυναίκας, από τη στιγμή που γεννιέται μέχρι τα βαθιά γεράματα και όταν κοιτάζει πίσω στη ζωή της να αισθάνεται πάντα γυναίκα".

Η συγκεκριμένη βραδιά, όπως κάθε χρόνο άλλωστε, θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα αφού όλα τα έσοδα από την πώληση των εισιτηρίων θα δοθούν εκείνη τη βραδιά στο φιλανθρωπικό ίδρυμα που θα επιλέξει η Γυναίκα της χρονιάς η οποία θα βραβευθεί στην κατηγορία ΟΠΑΠ Κοινωνική Προσφορά.

Τα βραβεία θα μεταδοθούν ζωντανά από το ΣΙΓΜΑ, στις 21:00.

Tags Madame Figaro, madame figaro γυναικες της χρονιας 2015, ΣΙΓΜΑ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1578 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2177 s // Total time: 2.3755 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X