Ένα βήμα πριν το καλοκαίρι


Ένα βήμα πριν το καλοκαίρι

Τα Aldo shoes  σε οδηγούν με τις πιο μοδάτες συλλογές!    

Η Άνοιξη είναι εδώ και το ALDO σε εφοδιάζει με τα απαραίτητα παπούτσια για άνετες και μοδάτες εμφανίσεις. Με έμπνευση που απορρέει από παντού, η εταιρεία παρουσιάζει τρεις βασικές συλλογές για αυτή τη σεζόν:

Global Scout


Για αυτούς που αγαπάνε τα ταξίδια. Τους ακούραστους, τους περιπετειώδεις, τους εκλεκτικούς που περπατούν στο άγνωστο χωρίς φόβο. Αυτούς που περπατούν στους δρόμους της Dhaka και χάνονται ανάμεσα στα δέντρα της Σαβάννα. Μποέμ, χαλαροί, άνετοι, μα πάντα τρέντι, σε οποιοδήποτε σημείο της γης κι αν βρίσκονται.

Ακόμα και όταν η ζέστη είναι ανυπόφορη, εμπνευστείτε από τη μοναδική γοητεία της ερήμου και φορέστε ένα ζευγάρι παπούτσια σε γήινες αποχρώσεις μέχρι και τη δύση του ήλιου. Ήρθε η ώρα το χρώμα της άμμου να μεταφερθεί στους δρόμους της πόλης.


Φορέστε ξανά και ξανά σανδάλια gladiator και κυλινδρικά τακούνια.

Περπατήστε με τολμηρά shooties και κάντε χαλαρές εκδρομές με σανδάλια με χοντρό τακούνι που σας δίνουν σταθερότητα και άνεση ή wedges από ράφια, σχοινί ή καλάμι. 


Όσο για τις στιγμές που επιβάλλουν περισσότερη κομψότητα, προτιμήστε σοφιστικέ σχέδια και καθαρές γραμμές σε ουδέτερες αποχρώσεις όπως μπαλαρίνες με κορδόνια, σανδάλια με λουριά ή wedges με cutout λεπτομέρειες. Λάμψτε πρωί ή βράδυ με τόνους πολύτιμων μετάλλων.

Η παλέτα ξεκινάει από το καφέ της άμμου μέχρι το μαύρο, με reptile υφές και μπλε denim. Τόνοι του κρεμ και της καραμέλας εμφανίζονται σε καστόρι και δέρμα σε κοσμοπολίτικα σχέδια με μεταλλικές πινελιές για να δώσουν μια αίσθηση πολυτέλειας στην άνοιξη.

Fantasy Garden


Αυτή την Άνοιξη, ο κήπος βρίσκεται στα πόδια σας. Μπείτε στον «κήπο της φαντασίας» και ανακαλύψτε μία ντελικάτη και πολύχρωμη συλλογή από σανδάλια με κυρίαρχα χρώματα το φούξια, το κοραλλί και το σκούρο πράσινο.


Βολτάρετε με σικάτες μονόχρωμες ή πολύχρωμες γόβες, ιδανικές για να μεταμορφώνουν και να τονίζουν ένα απλό ντύσιμο. Τακούνια πιο γλυπτικά από ποτέ και κλασικές λεπτομέρειες που προσδίδουν θηλυκότητα σε οποιοδήποτε ανοιξιάτικο σύνολο. 


Επιπρόσθετα, οι τάσεις θέλουν σπορ με εμπριμέ, ένας ιδανικός συνδυασμός για κάθε περίσταση.

Metropolis


Τρελοί ρυθμοί, ενέργεια και ζωντάνια. Έτσι είναι οι μεγαλύτερες πόλεις του πλανήτη. Έτσι και η συλλογή Metropolis.


Αστική και εμπνευσμένη από τα φώτα της βραδινής ζωής στην πόλη, με κυρίαρχα τα αστραφτερά και neon στοιχεία.

Απλά σχήματα, ίσιες ή και αρχιτεκτονικές γραμμές. Επιλέξτε ψηλά αθλητικά με μια αίσθηση avant-garde ή τονίστε ένα σπορ ντύσιμο με διάφανα τακούνια.

Η παλέτα περιλαμβάνει εντυπωσιακά χρώματα, όπως πράσινο και μπλε ηλεκτρίκ, συνδυασμένα με μαύρο και άσπρο.
 

Tags aldo shoes, aldo


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0064 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0351 s // Total time: 0.0415 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X