Τα νέα προιόντα της Apple


Τα νέα προιόντα της Apple

Η στιγμή που πολλοί περίμεναν έφτασε και ο Tim Cook παρουσίασε τα νέα προιόντα της γνωστής εταιρείας. Πρόκειται για το iPhone SE και το νέο (μικρότερα) iPad Pro στις 9,7 ίντσες, με χωρητικότητα έως και 256GB. 

O CEO της Apple, ξεκίνησε την εκδήλωση  με μια σύντομη δήλωση για τη συνεχή μάχη της εταιρείας κατά του FBI σχετικά με την υπόθεση του San Bernardino iPhone . "Πιστεύουμε ακράδαντα ότι έχουμε την ευθύνη να βοηθήσουμε για την προστασία των δεδομένων σας και την προστασία της ιδιωτικής ζωής σας ", είπε . " Εμάς δεν θα μας συρρικνώσει αυτή τη ευθύνη".

Νέο iPhone 4 ιντσών

Το νέο , iPhone 4 - ιντσών είναι εδώ. Eίναι ένα μείγμα του iPhone 6S και iPhone 5 και ονομάζεται iPhone SE.  Έχει χαρακτηριστικά του IPhone 6S όπως τον επεξεργαστή Α9 και την 12 - megapixel κάμερα, αλλά φαίνεται σχεδόν ακριβώς όπως η μικρότερη παραγωγή του iPhone 5, γιατί μερικοί άνθρωποι " αγαπούν απλά τα μικρότερα τηλέφωνα".

Η Apple ενθαρρύνει τους χρήστες να αναβαθμίσουν από το iPhone 5S λέγοντας ότι το νέο τηλέφωνο έχει ταχύτερη LTE και Wi - Fi ταχύτητα, μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, καθώς και υποστήριξη για την Apple Pay με NFC - με άλλα λόγια, λειτουργεί σαν ένα νέο iPhone . Το iPhone SΕ κοστίζει $399 για 6GB, το οποίο είναι ανησυχητικά λίγο για ένα σύγχρονο τηλέφωνο, και $499 για 64GB . Η εταιρεία θα ξεκινήσει τις προπαραγγελίες αυτή την Πέμπτη, 24 Ματρίου, και η συσκευή θα είναι διαθέσιμη στις 31 Μαρτίου.

Φθηνότερο Apple Watch

Δεν υπάρχει ακόμη κανένα νεότερο Apple Watch, αλλά τουλάχιστον το παλιό είναι φθηνότερο, η τιμή του ξεκινά τώρα από $49 αντί $299. Μαζί με τη νέα τιμή, ο Cook ανακοίνωσε αυτό που αποκαλεί «Ανοιξιάτικη Σειρά», με νέα χρώματα για τα αθλητικά και το δερμάτινα λουράκια, καθώς και ένα νέο πρότυπο λουράκι από τεσσερα στρώματα υφαντού νάιλον

Μικρότερο iPad Pro  9.7 ιντσών

Περισσότερες μικρές συσκευές για την Apple! Η εταιρεία έχει ελαττώσει το μέγεθος του αρκετά μεγάλου 12,9 - ιντσών iPad Pro σε μια μικρότερη έκδοση 9,7 - ιντσών έκδοση. Το νέο iPad , το οποίο ζυγίζει κάτω από ένα κιλό, έχει τη δική του μικρότερη έκδοση πληκτρολογίου υπόθεση. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν χρώμα ασήμι, χρυσό,γκρι και ροζ χρυσό. Οι τιμές ξεκινάνε από $599 για 32GB ,  $749 για 128GB και $899 για 256GB.

Αναζήτησης Siri στην Apple TV

Οι χρήστες μπορούν από σήμερα να κατεβάσουντην τελευταία έκδοση του λογισμικού της τηλεόρασης της Apple, tvOS 9.2. Η πιο σημαντική προσθήκη είναι η υπαγόρευση Siri, με την οποία μπορείτε να αναζητήσετε μια συγκεκριμένη ταινία ή να εισάγετε έναν κωδικό πρόσβασης μόνο με τη φωνή σας. Υπάρχουν επίσης πάνω από 5.000 εφαρμογές διαθέσιμες για την Apple TV, συμπεριλαμβανομένων των εταιρικών σχέσεων με το ΗΒΟ. Για να βοηθήσει να τσας βοηθήσει με την ταξινόμηση, η Apple δανείζεται ένα στοιχείο του desktop των υπολογιστών που ονομάζεται φάκελος και που σας επιτρέπει να οργανώσετε τις εφαρμογές στην αρχική οθόνη της τηλεόρασής σας. Με το νέο tvOS 9.2, που βγαίνει σήμερα και είναι δωρεάν, μπορείτε επίσης να αποκτήσετε πρόσβαση  από τη μεγάλη οθόνη στο iCloud Photo Library, συμπεριλαμβανομένων των Live Photos.

 

Tags apple


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3016 s (252 Queries.) // Parse time: 0.3913 s // Total time: 2.6929 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X