Τα κοσμήματα M by Mara Milonopoulou έρχονται στην Κύπρο


Τα κοσμήματα M by Mara Milonopoulou έρχονται στην Κύπρο

Εντυπωσιακά αξεσουάρ

Τη νέα της συλλογή για το καλοκαίρι του 2016 παρουσιάζει η γνωστή Ελληνίδα σχεδιάστρια κοσμημάτων Μάρα Μυλωνοπούλου και θα λανσαριστεί επίσημα και στην Κύπρο στις αρχές Απριλίου. Η συλλογή, που τιτλοφορείται "Εsprit Libre" είναι ένα συνονθύλευμα από χρώματα, αντιφατικά υλικά και επιρροές από διαφορετικές κουλτούρες.

Χρωματιστά ακατέργαστα δέρματα, δερμάτινα λουλούδια, όστρακα, ξύλο, ασυνήθιστοι ημιπολύτιμοι λίθοι, φτερά και μέταλλο, όλα συνυπάρχουν αρμονικά δίνοντας ένα εκρηκτικό αποτέλεσμα. Η συλλογή αυτή, φωτογραφημένη από τον Βαγγέλη Κύρη και με πρωταγωνίστρια την Έστερ Μαστρογιάννη, έχει ήδη κερδίσει τις καλύτερες εντυπώσεις όπου έχει παρουσιαστεί μέχρι στιγμής.

Η Μάρα Μυλωνοπούλου ασχολείται με το κόσμημα από το 2014 και η απόφαση να ασχοληθεί ήταν για εκείνη μία φυσική συνέχεια των 25 χρόνων πορείας στον χώρο της μόδας ως Costume Designer και Stylist. Άλλωστε πάντα είχε μία ιδιαίτερη αδυναμία στα αξεσουάρ καθώς θεωρεί ότι η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά στην εμφάνιση. Η σχεδιάστρια δουλεύει πολύ με το δέρμα, τους ημιπολύτιμους λίθους στην ακατέργαστη μορφή τους χωρίς λείανση ή άλλες επεμβάσεις ενώ συχνά ανακαλύπτει ασυνήθιστους λίθους και πετρώματα που πρώτη συστήνει στις πελάτισσές της. Αγαπά επίσης τα έντονα μεταλλικά στοιχεία σε λιτές καθαρές γραμμές όπως επίσης και διάφορα είδη από υφάσματα και νήματα που δίνουν το κάτι επιπλέον στη δουλειά της. 

Ένα μεγάλο όνειρο της Μάρας Μυλωνοπούλου πραγματοποιείται με το λανσάρισμα της συλλογής της στην Κύπρο αφού θεωρεί ότι η Κύπρια γυναίκα προσέχει ιδιαίτερα την εμφάνισή της, αγαπά το ποιοτικό και το καινούργιο και τολμά να το φορέσει. Θεωρεί το στυλ της προσεγμένο ακόμα και αν είναι απόλυτα απλό. Με μερικά στιλιστικά tips οι Κύπριες γυναίκες θα μπορούσαν να εξελιχθούν σε έναν από τους ποιο καλοντυμένους λαούς της Ευρώπης.

Βρείτε την ανοιξιάτικη/καλοκαιρινή συλλογή M by Mara Milonopoulou για το 2016, στην ιστοσελίδα maramilonopoulou.com από τις 14 Μαρτίου, και σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και τις αραβικές χώρες.

Στην Κύπρο: Στις boutique Fashion Hill, Locha Boutique, Modellina Boutique και Jeweled Heart στη Λευκωσία και στις boutique Ann Greenprime και Studio Character στη Λεμεσό ενώ σύντομα θα μπορεί να βρει κανείς τις δημιουργίες της και στις υπόλοιπες πόλεις. 

Tags Μάρα Μυλωνοπούλου, μόδα, σχεδιαστρια, αξεσουάρ, κοσμήματα, κυπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7360 s (231 Queries.) // Parse time: 0.2269 s // Total time: 2.9629 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X