Στην Κύπρο ο γάμος του αδερφού γνωστής Ελληνίδας τραγουδίστριας


Στην Κύπρο ο γάμος του αδερφού γνωστής Ελληνίδας τραγουδίστριας

Η λαμπερή τελετή στο νησί μας

Στην Κύπρο πραγματοποιήθηκε ο λαμπερός γάμος του αδερφού της Αμαρυλλίς αφού την καρδιά του Δημήτρη Οικονόμου έκλεψε η Κύπρια Μαρία Νικολάου. Την αποκάλυψη του γάμου έκανε η αδερφή του γαμπρού μέσα από την προσωπική σελίδα της στο facebook στέλνοντας τις δικές της ευχές στο αγαπημένο της πρόσωπο και στη γυναίκα που επέλεξε να έχει δίπλα του. 

Οι προετοιμασίες του γάμου ξεκίνησαν από νωρίς με το γαμπρό να νιώθει ιδιαίτερα ευλογημένος, όπως αποκάλυψε με τη φωτογραφία που ανέβασε στα social media από τις προετοιμασίες που γίνονταν στο ξενοδοχείο Hilton Park. 

Τις καλύτερες μας ευχές και βίον ανθόσπαρτον στο ευτυχισμένο ζευγάρι

Σε παλιότερη συνέντευξή της, στο περιοδικό "Hello", η τραγουδίστρια πόζαρε μαζί με τον αδερφό της, Δημήτρη. "Τι να πω για τον αδερφό μου, αυτόν το ήρωα; Τραβάει λίγο τα πάνδεινα από εμένα, γιατί μου έχει αδυναμία και δεν μπορεί να μου χαλάσει χατίρι! Με βοηθάει πολύ με την οργάνωση του promo, με όσα γίνονται “πίσω” από ένα τραγουδιστή", έλεγε η ίδια, ενώ εκείνος ανέφερε: "είμαι πολύ κοντά με την αδερφή μου. Πιο κοντά δεν γίνεται! Είχαν γράψει κάποτε ότι είμαι ο φύλακας - άγγελος της. Ισχύει!".

Tags αμαρυλλις, διασημοι, gossip, showbiz κύπρος, δημητρης οικονομου, μαρια νικολαου


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2672 s (250 Queries.) // Parse time: 0.3643 s // Total time: 2.6315 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X