5 σημάδια ότι τον αγαπάς περισσότερο από όσο νομίζεις


5 σημάδια ότι τον αγαπάς περισσότερο από όσο νομίζεις

Ακόμη κι αν δεν θες να το παραδεχτείς.

1. Προσπαθείς και ενδιαφέρεσαι να κάνεις ακόμα καλύτερη τη σχέση σας
Αν μετά από ένα τσακωμό αυτό που θέλεις είναι να το συζητήσεις μαζί του, να βρείτε μια λύση ώστε να διορθώσετε το πρόβλημα τότε αλήθεια σε ενδιαφέρει πολύ αυτό το άτομο, ακόμη κι αν δεν το παραδέχεσαι μεγαλόφωνα.

2. Σου αρέσουν (όλο και περισσότερο) πράγματα που αρέσουν σε εκείνον
Αρχίζεις π.χ να ακούς περισσότερο μια μπάντα που ξέρεις ότι αγαπάει και δεν έχεις πρόβλημα να δείτε στο σινεμά μια ταινία που δεν σε ψήνει καθόλου. Αυτό δεν σημαίνει ότι αλλάξεις προσωπικότητα και απόψεις μόνο και μόνο για να γίνεις η ιδανική κοπέλα για εκείνον, αλλά ότι νοιάζεσαι αρκετά ώστε να προσαρμόσεις τις επιθυμίες σου για να γίνει ακόμη καλύτερη η σχέση σας.

3. Νιώθεις ηρεμία και ευτυχία όταν είστε μαζί
Εντάξει, και οι πεταλούδες στο στομάχι καλές είναι, αλλά όταν είσαι μαζί του και τις περισσότερες φορές (αν όχι όλες) νιώθεις ήρεμη και γαλήνια, τότε είσαι με τον σωστό άνθρωπο.

4. Θέλεις να επαναπροσδιορίσεις τους στόχους σου
Πιθανότατα όσο ήσουν ελεύθερη, είχες μια λίστα με πράγματα που θέλεις να κάνεις στο μέλλον, από σπουδές μέχρι ταξίδια. Δε λέμε ότι μόλις βρήκες εκείνον σταμάτησαν να σε νοιάζουν οι στόχοι που είχες, αλλά πιθανότατα θέλεις να τους επαναπροσδιορίσεις ώστε να είναι και ο φίλος μου μέσα σε αυτούς.

5. Τον θέλεις στη ζωή σου ακόμα και σαν φίλο
Ανεξάρτητα από το αν πιστεύουμε στη φιλία δύο ατόμων που κάποτε ήταν μαζί, αν μπορείς να φανταστείς τον εαυτό σου να κάνει άνετα παρέα μαζί του, ενώ δεν υπάρχει πλέον το ερωτικό στοιχείο, τότε πραγματικά νιώθεις πολλά και ουσιαστικά πράγματα για εκείνον.

Tags αγαπη, ερωτας, ενδιαφέρον, ευτυχία, ΦΙΛΟΣ, ΣΤΟΧΟΙ, σχεσεις


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0414 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3655 s // Total time: 2.4069 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X