Οδηγίες για καρναβαλιστές


Οδηγίες για καρναβαλιστές

Τι συστήνει ο Δήμος Λεμεσού στους οδηγούς.  

Ο Δήμος Λεμεσού καλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τις οδηγίες της Τροχαίας και των τροχονόμων του Δήμου Λεμεσού για την αποφυγή ταλαιπωρίας κατά τη διάρκεια των μεγάλων εκδηλώσεων των Καρναβαλιών.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σημερινή του ανακοίνωση, ο Δήμος καλεί τους οδηγούς όπως αποφύγουν, σήμερα Τσικνοπέμπτη, να σταθμεύσουν τα οχήματά τους στις οδούς Αγ. Ανδρέου, Καραϊσκάκη, Στασίνου και Α. Δρουσιώτη, λόγω της εισόδου της Βασίλισσας του Καρναβαλιού και να χρησιμοποιήσουν τους δημοτικούς χώρους στάθμευσης στο κέντρο της πόλης, όπως και εκείνους στο παραλιακό μέτωπο, στην οδό Σπύρου Αραούζου και στην οδό Αγκύρας.

Επίσης, την Κυριακή 06 Μαρτίου, οι οδηγοί καλούνται να αποφύγουν να χρησιμοποιήσουν τους χώρους στάθμευσης στην επίχωση, στο παλαιό λιμάνι και στην οδό Σπύρου Αραούζου, λόγω της Παιδικής Καρναβαλίστικης Παρέλασης. Τη μέρα εκείνη οι οδηγοί μπορούν να χρησιμοποιήσουν δωρεάν τους χώρους στάθμευσης του ΤΕΠΑΚ, τον χώρο στάθμευσης στην οδό Πάνου Σολομωνίδη έναντι του ομώνυμου πολιτιστικού κέντρου και όλους τους δημοτικούς χώρους.

Τέλος, την Κυριακή 13 Μαρτίου που θα πραγματοποιηθεί η Μεγάλη Καρναβαλίστικη Παρέλαση, ο Δήμος καλεί τους οδηγούς να αποφύγουν να σταθμεύσουν τα οχήματα τους, από τις 07:00 μέχρι τις 15:00, στη Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’, από το κυκλικό κόμβου Αγ. Νικολάου έως τα φώτα Εναερίου, καθώς θα γίνει ταξινόμηση και διακίνηση των αρμάτων. Επίσης, από τις 08:00 μέχρι τις 19:00 καλούνται οι οδηγοί να αποφύγουν να σταθμεύσουν κατά μήκος της Λεωφόρου Μακαρίου Γ’, από τον κυκλικό κόμβο Αγ. Νικολάου μέχρι και τα φώτα Συμμιλίδη, από όπου θα διέλθει η Μεγάλη Καρναβαλίστικη Παρέλαση.

"Παρακαλούνται οι οδηγοί όπως συμμορφώνονται με τις οδηγίες της Τροχαίας και των Τροχονόμων του Δήμου Λεμεσού και όπου είναι δυνατό να χρησιμοποιούν εναλλακτικά δρομολόγια, για αποφυγή ταλαιπωρίας", καταλήγει στην ανακοίνωση του ο Δήμος Λεμεσού.

Tags ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0890 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3378 s // Total time: 2.4268 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X