Έτσι διατηρεί το σέξυ της κορμί η Bar Refaeli


Έτσι διατηρεί το σέξυ της κορμί η Bar Refaeli

Έτσι διατηρείται σε φόρμα 

Σύμφωνα με δηλώσεις της, κάνει συστηματικά γυμναστική με ιμάντες TRX, Yoga, Pilates, ενώ αγαπημένο της sport είναι η πολεμική τέχνη Krav Maga. Η συγκεκριμένη τεχνική προέρχεται από το Ισραήλ, συνδυάζει κινήσεις πάλης και αυτοάμυνας και βοηθά στην τόνωση και εκγύμναση των χεριών, των κοιλιακών και στη σύσφιξη των γλουτών.

Το Κραβ Μαγκά είναι ένα σύστημα πρακτικής και τακτικής που διδάσκει πώς να αποφεύγονται, να αντιμετωπίζονται και να ξεπερνιούνται όλων των ειδών οι επιθέσεις και η βία. Προετοιμάζει τους εκπαιδευόμενους στα αντικείμενα της αυτοάμυνας, αυτοπροστασίας, στις ικανότητες της μάχης και της αναμέτρησης, όπως επίσης και στην ικανότητα να υπερασπίζονται άλλους, με έναν μοναδικό και κατανοητό τρόπο διδασκαλιών. Πέρα από την εκμάθηση σωστής αυτοάμυνας, το Krav Maga γυμνάζει όλο το σώμα και χαρίζει σωστή στάση και γράμμωση.

Οι τεχνικές του Krav Maga διαφέρουν από αυτές των υπολοίπων πολεμικών τεχνών επειδή πρώτα και πάνω απ’ όλα είναι μακράν πολύ πιο πρακτικές και εφαρμόσιμες σε αληθινές συνθήκες. Αυτή η λογική αλλά και η γενική προσέγγιση του Κραβ Μαγκά πηγάζουν από τη μοναδική διδακτική μεθοδολογία και το εκπαιδευτικό σύστημά του, τα οποία επιτρέπουν στον ασκούμενο να χρησιμοποιεί τα φυσικά του ένστικτα στην αυτοάμυνα. 

Tags φόρμα, ραντεβου, γυμναστικη, άσκηση, Bar Refaeli


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3277 s (228 Queries.) // Parse time: 0.3919 s // Total time: 2.7196 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X