Γωγώ Αλεξανδρινού: Μιλάει πρώτη φορά για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει


Γωγώ Αλεξανδρινού: Μιλάει πρώτη φορά για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει

Διαβάστε αναλυτικά

Μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο facebook θέλησε η Γωγώ Αλεξανδρινού να μοιραστεί κάποια πράγματα για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει όσον αφορά στην υγεία της.

Η παρουσιάστρια της “Ανοικτής Γραμμής”, με αφορμή ένα δημοσίευμα που έκανε λόγο για το συγκεκριμένο θέμα, έγραψε ένα ειλικρινές status, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον κόσμο για τα θετικά μηνύματα που έλαβε τις τελευταίες ημέρες.

“Όλα αυτά τα χρόνια θεωρώ οτι έχουμε σχέση ειλικρίνειας κ διαφάνειας. Είχα (και έχω) την πρόθεση να σας μιλήσω για την περιπέτεια με την υγεία μου τηρώντας αυτή την βασική αρχή. Με "πρόλαβε" ένα δημοσίευμα, ο συντάκτης του οποίου προς τιμήν του κράτησε τις λεπτομέρειες για τον εαυτό του και τον ευχαριστώ γι αυτό. Από αύριο επιστρέφω στη δουλειά μου μετά από ολιγοήμερη απουσία. Προς το παρόν θα μείνω ως εδώ. Δώστε μου λίγο χρόνο και θα μιλήσω η ίδια για ο.τι μου συμβαίνει μόλις νιώσω έτοιμη γι αυτό. Στο μεταξύ σας ευχαριστώ για τα μηνύματα που δέχομαι ολη μέρα σήμερα. Υγεία πριν και πάνω απ' όλα παιδιά!”, έγραψε χαρακτηριστικά.

Tags γωγώ αλεξανδρινού, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3182 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2292 s // Total time: 2.5474 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X