Η Ο.Ρ.Ι παρουσιάζει τη νέα κολεξιόν


Η Ο.Ρ.Ι παρουσιάζει τη νέα κολεξιόν

Κάθε μέρα με τις αποχρώσεις New Orleans στα νύχια σου είσαι πάντα \"in\"

Η Ο.Ρ.Ι New Orleans ταξιδεύει από τα σιδερένια μπαλκόνια μέχρι την jazz και jambalaya μουσική που διαπερνά στον αέρα της New Orleans. Το αδάμαστο πνεύμα της πόλης είναι η έμπνευση από την νέα συλλογή της Ο.Ρ.Ι New Orleans.

Η νέα συλλογή της Ο.Ρ.Ι New Orleans διαθέτει 12 υπέροχα νέα βερνίκια νυχιών και Gel Colors που σε ταξιδεύουν σε ολόκληρη την New Orleans. Αποχρώσεις γλυκιές, πικάντικες, ζωντανές και ευγενικές. Η παλέτα ταιριάζει υπέροχα με μια πόλη που οι παρελάσεις ξεπροβάλλουν παντού και οι χοροί στους δρόμους δεν τελειώνουν ποτέ.

"Τα χρώματα της νέας σειρά της Ο.Ρ.Ι New Orleans είναι πιο ζωντανά από ποτέ και εμείς το γιορτάζουμε ολόψυχα με την ανοιξιάτικη μας συλλογή", λέει η  Suzi Weiss -Fischmann, η ιδρύτρια και πρεσβυτέρια της Ο.Ρ.Ι. Η New Orleans είναι ένα μέρος για ξεκούραση και γλέντι, ένα μέρος όπου η ατμόσφαιρα είναι ευχάριστα διαφορετική, ένα μέρος όπου το φαγητό και η μουσική τρέφουν την ψυχή. Ελπίζουμε πως έχουμε γεμίσει τα βερνίκια νυχιών και τα Gel Colors με αυτόν τον πολιτισμό.

Tags Ο.Ρ.Ι, beauty, nails, pedicure, manicure, NEW ORLEANS, Ομορφια, πετικιούρ, μανικιουρ, βερνίκια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7541 s (231 Queries.) // Parse time: 0.2232 s // Total time: 2.9774 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X