Εναλλακτικές θεραπείες made in Hollywood


Εναλλακτικές θεραπείες made in Hollywood

Δες ποιές θεραπείες ακολουθούν οι celebrities για να βελτιώσουν διάθεση και σώμα.

Catherine Zeta Jones: ομοιοπαθητική
Η ομοιοπαθητική είναι μία ιατρική μέθοδος θεραπείας που βασίζεται στην αρχή των όμοιων, δηλαδή στην θεωρία ότι τα όμοια θεραπεύονται με όμοια (similia similibus curantur). Η ηθοποιός Catherine Zeta Jones είναι μία από τις celebrities που τη δοκίμασαν και έχουν μείνει ευχαριστημένες.

Elle Macpherson: κρυσταλλοθεραπεία
Η κρυσταλλοθεραπεία προσφέρει ενέργεια από τη φύση στο σώμα. Αυτό πετυχαίνουν με δυο λόγια οι ημιπολύτιμοι λίθοι. Ίσως να έχεις ακουστά για τον κορνεόλιος ή κορνεάλιος λίθος, ο οποίος θεωρείται σύμβολο της ομορφιάς και της δύναμης του πλανήτη που φέρνει έμπνευση στους καλλιτέχνες.

Sienna Miller: βελονισμός
Αυτή η αντιγηραντική θεραπεία είναι η αγαπημένη της καθώς δρα σε βάθος, στους υποδόριους μύες του προσώπου και όχι επιφανειακά. Ο κοσμητικός βελονισμός θεωρείται ως το εναλλακτικό botox, αφού μειώνει τις ρυτίδες και προσφέρει λαμπερό δέρμα.

Demi Moore: βδελλοθεραπεία
Ακούγεται κάπως ανατριχιαστική... και είναι! Η βδελλοθεραπεία (leech therapy) που ακολουθεί η Demi Moore και άλλες celebrities, γίνεται μέσα από το σάλιο των βδελλών, το οποίο έχει αντιπηκτικές- απορροφητικές ιδιότητες, Έτσι το αίμα αποτοξινώνεται και ενισχύεται το ανοσοποιητικό σύστημα.

Κirsten Dunst: αρωματοθεραπεία
Η θεραπεία με τη βοήθεια της ευωδιάς των αιθέριων ελαίων είναι ευρέως γνωστή (σε αντίθεση με αυτή της Demi Moore!) και μία από τις φανατικές celebrities είναι και η Kirsten Dunst.  Η στιλάτη ηθοποιός χρησιμοποιεί αμυγδαλέλαιο ή φουντουκέλαιο ως λάδι βάσης, καθώς και βασιλικό ή λεβάντα.

Tags εναλλακτικες,θεραπειες,Διασημες


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




×
×

Query time: 2.3615 s (283 Queries.) // Parse time: 0.3627 s // Total time: 2.7242 s // Source: database

CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X