Summer Feast για μία αξέχαστη γαμήλια τελετή


Summer Feast για μία αξέχαστη γαμήλια τελετή

Όλες οι λεπτομέρειες

Δημιουργήστε μια "Καλοκαιρινή Γιορτή" για την πιο όμορφη μέρα του γάμου σας εμπνευσμένη από μποέμ και ρουστίκ στοιχεία σε ένα χαλαρό ύφος με μικρά στοχεία πολυτέλειας αλλά συνάμα με μια απλή κομψότητα. Διαλέξτε μια χρωματική παλέτα από έντονα χρώματα όπως το πορτοκαλί/κόκκινο, κίτρινο, μοβ, μερικές πινέλεις απο φούξια και μπλε με ένα συνδυασμό απο πράσινες αποχρώσεις που θα προσδώσουν μια πραγματική αφθονία  και θα δημιουργήσουν ένα συνεκτικό φόντο κομψότητας στο όλο σκηνικό.

Προτεινόμενα λουλούδια:
Callas Lilies (Κρίνα Κάλλας) , Amaryllis, English Roses, Sweet pea (Γλυκομπίζελο), Eucalyptus, Echeveria, Freesia (Κρινάκια), Scabiosa.

Διακόσμηση:
Επιλέξτε σημεία στο χώρο (όπως την είσοδο μιας αυλής ή μια πέργολα) και διακοσμήστε τα με γιρλάντες από μικτές πρασινάδες και λουλούδια δημιουργώντας ένα ρομαντικό σκηνικό.

Δημιουργήστε μια θεματική ξύλινη ή γυάλινη πινακίδα/ Welcome Sign η γράφοντας ένα μήνυμα που θα σας αντιπροσωπεύει και  θα καλωσορίζει τους καλεσμένους ή ένα Θεματικό Πλάνο Καλεσμένων, τα οποία μπορείτε να διακοσμήσετε με πρασινάδα και λουλούδια δίνοντας μια ιδιαίτερη πινελιά!

Ξύλινα και μεταλλικά μπρονζέ φανάρια σε συνδυασμό με πολύχρωμα βάζα διαφόρων μεγεθών διακοσμημένα με κεριά τοποθετημένα σε διάφορα σημεία του χώρου θα σας βοηθήσουν να πετύχετε το ύφος που επιθυμείτε.

Ενα σημαντικό στοιχείο στην όλη διακόσμηση είναι ο φωτισμός του χώρου ο οποίος θα δώσει το ύφος αλλά και το στυλ που έχετε επιλέξει. Σειρές από Bistro lights κατά μήκος του χώρου θα συμπληρώσουν ιδανικά το σκηνικό δημιουργώντας το σωστό ambiance που συνδέετε άμεσα με το στυλ αυτό.

Table Decor:
Μακρόστενα ορθογώνια τραπέζια στις αποχρώσεις του φυσικού ξύλου ή ακόμη σε ένα ουδέτερο χρώμα όπως σκούρο μπλε συνδυασμένα με ξύλινες καρέκλες σε ύφος ρουστικ ταιριάζουν απόλυτα με το σκηνικό που προτείνουμε.

Διακοσμήστε τα τραπέζια με πλούσιες γιρλάντες απο λουλούδια και πρασινάδες οι οποίες θα ξεκινούν απο  τη μια πλευρά του τραπεζιού και θα καταλήγουν στην άλλη συμπληρώνοντας την όλη ιδέα με κεριά μέσα σε βαζάκια διαφόρων μεγεθών.

Αν πάλι επιθυμείτε να δημιουργήσετε ένα πιο συναρπαστικό σκηνικό τότε μπορείτε να επιλέξετε οι γιρλάντες να κρέμονται (με τρόπο που να φαίνεται ότι αιωρούνται) πάνω απο κάθε τραπέζι. Η επιλογή αυτή θα δώσει μια αίσθηση πολυτέλειας δημιουργώντας ταυτόχρονα ένα μοναδικό αποτέλεσμα σε όλο τον χώρο. Για την συμπλήρωση του όλου σκηνικού επιλέξτε για το τραπέζι  μικρά χρωματιστά γυάλινα  ποτηράκια με μικροσκοπικά μπουκέτα λουλουδιών που θα δώσουν αυτές τις πινελιές χρώματος που θέλουμε σε συνδυασμό πάντα με πολλά κεριά.

Μία εναλλακτική πρόταση είναι ο συνδυασμός απο χρωματιστά γυάλινα βάζα διαφόρων μεγεθών, σχημάτων και σχεδιών διακοσμημένα με λουλούδια και πρασινάδες σε συνδυασμό με μιρκρά γυάλινα διαφανή ποτηράκια με κεριά τα οποία θα σας δώσουν ένα πιο χαλαρό και μποέμ αποτέλεσμα χωρίς να στερεί λάμψης και κομψότητας.
*Αν σας άρεσαν όλες οι επιλογές δεν υπάρχει τίποτα που να σας περιορίζει φτάνει  να κάνετε ένα συνδυασμό απο δύο και  να τοποθετηθούν όλα σε αρμονία ώστε κανένα διακοσμητικό στοιχείο να μην υπερβαίνει των υπολοίπων.

Smash Factors:
Τολμήστε κάποιες μικρές λεπτομέρειες που θα κάνουν την διαφορά και θα απογειώσουν το όλο ύφος και στυλ αυτής της "Καλοκαιρινής Γιορτής".
• Προσθέστε στο τραπέζι γυάλινα ποτήρια διακοσμημένα με χρυσές λεπτομέρειες για ένα πιο glamour ύφος!
• Διακοσμήστε τις καρέκλες με μικρές γιρλάντες απο πρασινάδα ή δέστε στην μία πλευρά ένα μικρό λουλούδι δίνοντας ακόμη περισσότερο χρώμα στο χώρο. Αν όμως επιθυμείτε κάτι πιο απλό τότε διακοσμήστε τις καρέκλες του ζευγαριού αλλά με μια δόση υπερβολής ώστε να ξεχωρίζουν.
• Αν θέλετε να προσφέρετε στους καλεσμένους σας μια αίσθηση πολυτέλειας τότε ο καλύτερος τρόπος να το πετύχετε είναι διακοσμώντας τις πετσέτες του δείπνου είτε τοποθετώντας  επάνω σε κάθε πετσέτα ένα λουλούδι ή για κάτι πιο ιδιαίτερο και εντυπωσιακό τότε μπορείτε να κεντήσετε σε κάθε πετσέτα τα αρχικά σας!


Tip:
Προσαρμόστε όλα τα στοιχεία με τρόπο που σας αντιπροσωπεύουν ώστε  να πετύχετε ένα αποτέλεσμα που θα αντανακλά στην προσωπικότητα σας και θα δένει απόλυτα με το στυλ σας!

Η Champagne & Strawberries Events Design House αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου τη οργάνωση και το σχεδιασμό των εκδηλώσεών σας, επιλύοντας όποιο πρόβλημα προκύψει. Εσείς απλά απολαμβάνετε τη στιγμή έχοντας δίπλα σας την ιδανική ομάδα για να σας καθοδηγεί και να σας στηρίζει! Μάθετε περισσότερα: www.champagnestrawberries.com, τηλ: 22429920, 99429421, 99423592, info@champagnestrawberries.com.

Social Media Links
Facebook page
Pinterest
Instagram
Website

Tags Γαμος, δεξιωση, Champagne & Strawberries Events Design House, Διακοσμηση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8893 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3143 s // Total time: 2.2036 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X