To Twitter αλλάζει το timeline του


To Twitter αλλάζει το timeline του

Το Twitter αποφάσισε να αλλάξει το timeline του, αλλά ο χρήστης είναι εκείνος που θα έχει την επιλογή εάν θα το χρησιμοποιεί ή όχι.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του Twitter, το νέο χαρακτηριστικό εμφανίζει τα tweets που είναι πιο πιθανό να ενδιαφέρουν τον χρήστη, όταν αυτός επιστρέφει στο timeline του. Πιο ψηλά θα εμφανίζονται εκείνα που είναι πιο σημαντικά, σύμφωνα με το νέο αλγόριθμο λειτουργίας του timeline του Twitter.

O χρήστης του Twitter μπορεί να επιλέξει εάν θα λειτουργεί με το νέο τρόπο το timeline του, μέσα από την επιλογή στις ρυθμίσεις του λογαριασμού του. Σε όποια στιγμή το επιθυμεί ο χρήστης θα μπορεί μέσα από το μενού των ρυθμίσεων να απενεργοποιεί ή να ενεργοποιεί το εν λόγω χαρακτηριστικό.

Τα προτεινόμενα tweets εμφανίζονται πάνω από τα άλλα tweets, ακόμα και αν έρθουν άλλα σε πραγματικό χρόνο. Έμφαση δίνεται στα tweets από τους ανθρώπους που ακολουθείτε, ενώ μπορεί να το δει κανείς σε λειτουργία αφότου έχει αφήσει ανενεργό για λίγο το timeline του.

Το Twitter δεν τα πηγαίνει και τόσο καλά οικονομικά, καθώς φέρεται να μην αναπτύσσεται όσο θα το ήθελαν οι δημιουργοί του, όπως φάνηκε στην ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων του για το τέταρτο τρίμηνο, με τον αριθμό των μηνιαίων χρηστών του να μειώνεται.
 

Tags twitter, τεχνολογια, TIMELINE, ΧΡΗΣΤΗΣ, ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3768 s (230 Queries.) // Parse time: 0.2783 s // Total time: 2.6551 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X