Ξέχνα το Valentines, γιόρτασε το… Galentines!


Ξέχνα το Valentines, γιόρτασε το… Galentines!

Για τα single κορίτσια εκεί έξω

Θα ανακαλύψεις, φιλοσοφώντας το θέμα-που αγαπούμε να μισούμε οι περισσότεροι,- Άγιος Βαλεντίνος, μπακούρια και μη, πως στον κόσμο τελικά υπάρχουν δύο είδη ανθρώπων: Αυτοί που κοιμούνται και ξυπνούν βλέποντας παντού χρωματιστές καρδούλες αδημονώντας για την γιορτή του έρωτα στις 14 Φεβρουαρίου και εκείνοι οι οποίοι δεν τους καίγεται καρφί, είτε είναι μόνοι ή έχουν ταίρι.

Αν λοιπόν ανήκεις σε μία τρίτη κατηγορία και δεν ξέρεις τι σου γίνεται, που θέλεις και δεν θέλεις σου προτείνω αυτό: Galentines Day! Γιόρτασε λοιπόν την ημέρας της αγάπης… με τις φίλες σου! Άλλωστε, κατά πάσα πιθανότητα ήταν δίπλα σου πριν φτάσει… ο καλός σου και κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ακόμα δίπλα σου στην περίπτωση που εκείνος… φύγει.

Τι είναι όμως το… Galentines Day;

H… συγκεκριμένη γιορτή ξεκίνησε πολύ πολύ πρόσφατα. Το 2010 η δημοφιλής αμερικανική τηλεοπτική σειρά Parks and Recration παρουσίασε στον δεύτερό της κύκλο ένα επεισόδιο με τίτλο Galentines Day. Σε αυτό το επεισόδιο η πρωταγωνίστρια της σειράς  Leslie Knope που την υποδύεται η εξαιρετική Amy Poehler επινοεί αυτό το όνομα ώστε να γιορτάσει μία μέρα πριν την Ημέρα των Ερωτευμένων, δηλαδή στις 13 Φεβρουαρίου το δικό της… anti-Valentine’s Day. Έτσι, αποφασίζει να βγει με τις επιστήθιες φίλες της (gals) χωρίς συνοδούς και να το γιορτάσουν.

Η τεράστια απήχηση που είχε η σειρά καθιέρωσε τον όρο Galentines Day και έτσι κάθε χρόνο συνηθίζεται στις 13 Φεβρουαρίου οι φιλενάδες να βγαίνουν έξω χωρίς άντρες, αγόρια και συνοδούς.
Βέβαια, μπορείς να το πάρεις σαν αφορμή αυτό εδώ στην Κύπρο αφού η 13η Φβρουαρίου είναι Σάββατο και να το… κάψεις με τις φίλες. Που θα πας; Μα το Time Out φυσικά είναι εδώ και προνόησε για σένα.

Δες τι σου προτείνει εδώ.

Tags VALENTINES DAY, GALENTINES DAY, Single


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6713 s (229 Queries.) // Parse time: 0.3417 s // Total time: 3.0130 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X