Ημέρα Αγίου Βαλεντίνου: Αυτά είναι τα αγαπημένα ζευγάρια της κυπριακής showbiz


Ημέρα Αγίου Βαλεντίνου: Αυτά είναι τα αγαπημένα ζευγάρια της κυπριακής showbiz

Μέρα των ερωτευμένων και αυτά είναι τα αγαπημένα ζευγάρια των κυπριακών εντύπων

Γιώργος Εφραίμ & Χριστιάνα Αριστοτέλους 

Είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για κουφέτα, μιας και η σχέση τους μετρά μόλις έξι μήνες. Δείχνουν όμως να την απολαμβάνουν στο 100% και είναι αχώριστοι στον ελεύθερό τους χρόνο. Μόλις ένα μήνα προηγουμένως η Χριστιάνα Αριστοτέλους ομολόγησε τη σχέση της με τον Γιώργο Εφραίμ αναφέροντας πως "Στο παρελθόν έχω μιλήσει για σχέση μου και το μετάνιωσα. Είπα ότι αυτή τη φορά επειδή μας έχουν βγάλει φωτογραφίες, μας βλέπει ο κόσμος συνέχεια μαζί δεν θα μπω σε αυτή τη διαδικασία". Η αλήθεια είναι πως η παρουσιάστρια φρόντισε αυτή τη σχέση της να την κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κάτι που δεν έκανε με τις προηγούμενές της σχέσεις. 


Γιώργος Μέρκης & Άντρεα Κυριάκου

Η σχέση τους συμπληρώνει αυτό το διάστημα σχεδόν ένα χρόνο και φαίνεται πως τη "βλέπουν" σοβαρά. Τόσο ο Γιώργος Μερκής όσο και η Άντρεα Κυριακού καταφέρνουν και κλέβουν τα φώτα της δημοσιότητας σε κάθε κάθε τους κοινή εμφάνιση μιας και είναι ένα από τα πιο όμορφα ζευγάρια του νησιού μας. Κυρίως τώρα που ο διεθνής ποδοσφαιριστής πήρε την πιο ανατρεπτική ποδοσφαιρική απόφαση της καριέρας του "μετακομίζοντας" από τον Απόλλωνα στον Αποέλ, η Άντρεα τον στηρίζει, παρά τις μεγάλες αντιδράσεις που δημιούργησε αυτή του η επιλογή. Το μόνο που απομένει πλέον είναι να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους.

Έλια Ιωαννίδου - Χρήστος Κυριακίδης

Μπορεί τον Φεβρουάριο του 2015 να χώρισαν για ένα μικρό διάστημα, ωστόσο στις αρχές του περασμένου καλοκαιριού τα ξαναβρήκαν και από τότε είναι αχώριστοι. Η Έλια Ιωαννίδου δεν κρύβει την επιθυμία της να αποκτήσει σύντομα παιδί με τον αγαπημένο της Χρήστο Κυριακίδη, στον οποίο βρήκε το άλλο της μισό. Πάντως, τα πρόσωπα του περιβάλλοντός τους πιστεύουν πως θα την πάρει μαζί του στα σκαλιά της εκκλησίας. Τα γλυκόλογα και οι φωτογραφίες στο διαδίκτυο δεν σταματούν στιγμή, ενώ όλοι όσοι τους βλέπουν μαζί μιλούν για έναν πολύ δυνατό έρωτα.

Ήβη Αδάμου & Μιχάλης Κουϊνέλης

"Φυσικά και θα ήθελα να προχωρήσει η σχέση μας" λέει συνεχώς η Ήβη Αδάμου στις πιεστικές ερωτήσεις πολλών δημοσιογράφων για τον μεγάλο έρωτα που ζει με τον Μιχάλη Κουινέλη των Stavento. Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και τέσσερα χρόνια και παρά τα δεκάδες δημοσιεύματα που τους θέλουν σχεδόν κάθε μήνα να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας, οι ίδιοι δεν δείχνουν να βιάζονται. Έχουν ήδη γνωριστεί οι οικογένειές τους, μιας και όταν βρίσκεται στο νησί μας ο Μιχάλης μένει στο σπίτι της Ήβης και πρόσφατα είδαμε τους γονείς του τραγουδιστή να ταξιδεύουν με την Κύπρια τραγουδίστρια. "Στην ουσία ζουν σαν παντρεμένοι. Ο γάμος για εκείνους θα είναι σαν μια τυπική υπόθεση" λένε οι φίλοι τους. 


 

Κρίστη Αγαπίου - Πανίκος Λειβαδιώτης

Γνωρίστηκαν τον Δεκέμβριο του 2014 στα γενέθλιά της και μετά από στενό μαρκάρισμα του Πανίκου Λειβαδιώτη το μοντέλο είπε το ναι για το πρώτο τους ραντεβού. Μετά από αυτό είναι ζευγάρι. Οι πρώτοι μήνες της σχέσης τους ήταν εξ' αποστάσεως μιας και η Κρίστη Αγαπίου βρισκόταν στο Νιούκαστλ και εκείνος στην Κύπρο. Καθημερινά βέβαια μιλούσαν μέσω skype, ενώ πολλές φορές δειπνούσαν εξ αποστάσεως επίσης μέσω skype. Tώρα πλέον απολαμβάνουν τον έρωτά τους και τίποτα δεν πρόκειται να τους ξαναχωρίσει.


 

Κωνσταντίνος Τσιολής & Στάλω Λεωνίδου

Γνωρίστηκαν κάνοντας το αγαπημένο τους άθλημα την ποδηλασία, πριν από ένα χρόνο και σύντομα έγιναν ζευγάρι. Ο ραδιοφωνικός παραγωγός και παρουσιαστής Κωνσταντίνος Τσιολής τόσο πολύ γοητεύτηκε από τη Στάλω Λεωνίδου που για χάρη της έγινε φανατικός ποδοσφαιρόφιλος. "Η αλήθεια είναι πως δεν είχα ποτέ μου σχέση με το ποδόσφαιρο και δεν είχα κανένα ενδιαφέρον για το συγκεκριμένο άθλημα. Ερχόμενη στη ζωή μου η Στάλω, μου ανέτρεψε αυτό μου το ενδιαφέρον. Για χάρη της άρχισα να παρακολουθώ αγώνες, να μαθαίνω τους βασικούς κανονισμούς και πλέον δεν χάνω παιχνίδι της ομάδας μας που είναι ο ΑΠΟΕΛ" είπε σε αγαπημένα του πρόσωπα ο Κωνσταντίνος. Αυτή η σχέση ήρθε να τον ολοκληρώσει και αυτή η θυσία -όπως λέει- την έκανε, γιατί θέλει να έχει πάντα ικανοποιημένη την Στάλω του. Μαζί προχωρούν σταθερά σε μια σχέση με γερές βάσεις που δεν αποκλείεται στο μέλλον να επισημοποιηθεί.

Μαρία Κορτζιά & Πιέρος Σωτήριου

Αυτό που περιμένουν όλοι για αυτή τη σχέση είναι το προσκλητήριο γάμου ή μια εγκυμοσύνη. Η Μαρία Κορτζιά και ο Πιέρος Σωτηρίου είναι μαζί εδώ και πολλά χρόνια και όλοι γνωρίζουν πως είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα και αγαπημένα ζευγάρια. Είναι πάντα σεμνοί, ποτέ δεν προκαλούν και όσο και αν πιέζουν τον διεθνή ποδοσφαιριστή για μια κοινή φωτογράφηση με τη σύντροφό του εκείνος θεωρεί πως δεν είναι για τέτοια πράγματα, θέλοντας να είναι πάντα αφοσιωμένος στο ποδόσφαιρο που λατρεύει.


 

Ροζίτα Κεντάλα & Claydee

Toν περασμένο Ιούλιο χωρίς να το περιμένει κανείς μάθαμε πως έγιναν γονείς. Κανένα σημάδι δεν πρόδιδε την εγκυμοσύνη της Ροζίτας Κεντάλα για εννέα μήνες, που φρόντισε να κρύψει από τα social media, σφραγίζοντας έτσι τον έρωτά της με τον Έλληνα τραγουδιστή Claydee με τον οποίο έγιναν ζευγάρι τον χειμώνα του 2014. Όλοι έμαθαν για την εγκυμοσύνη, όταν το ζευγάρι γέμισε τα social media με φωτογραφίες του νεογέννητου γιου τους. Σύμφωνα με πληροφορίες προς το παρόν δεν σκέφτονται να επισημοποιήσουν τη σχέση τους καθώς προτεραιότητα έχουν τα επόμενα επαγγελματικά τους βήματα και η ανατροφή του γιού τους. "Δεν θα αλλάξει τίποτα με τον γάμο. Είναι τόσο ερωτευμένοι που απλά θα σφραγίσουν τον έρωτά τους" λέει φίλος τους.


 


Πηγή: Περιοδικό "ΟΚ!"

Tags αγιος βαλεντινος, μέρα των ερωτευμένων, διασημοι, gossip, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5151 s (233 Queries.) // Parse time: 0.3821 s // Total time: 2.8972 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X