Guilty Eau: Το νέο Eau de Toilette του οίκου Gucci


Guilty Eau: Το νέο Eau de Toilette του οίκου Gucci

Για εκείνον και εκείνην... 

O οίκος Gucci παρουσιάζει το λανσάρισμα του νέου Eau de Toilette, Guilty Eau, εξελίσσοντας τον αρωματικό κόσμο της συλλογής Gucci Guilty.

Μία διακριτική και ανάλαφρη εκδοχή του κλασσικού γυναικείου και ανδρικού αρώματος Guilty, το  Gucci Guilty Eau ξεφεύγει από τα παραδοσιακά δροσερά eau de toilettes, εκφράζοντας μία πιο εκλεπτυσμένη, ρομαντική διάθεση.

Το Guilty Eau for her ανοίγει διακριτικά με μία ζεστή υδάτινη συμφωνία και γλυκό λίτσι. Στην καρδιά του αρώματος συναντάμε τις κρεμώδεις και ντελικάτες νότες της πασχαλιάς, τη λουλουδάτη αρωματική υπογραφή του αρχικού αρώματος, που τώρα είναι εμπλουτισμένη με άγριες φράουλες, ενώ η βάση από musk παραπέμπει στη θερμότητα του γυμνού δέρματος.

Το Guilty Eau for him ξεδιπλώνεται, στις νότες κορυφής, με μία μεθυστική αντιφατική αρωματική ένωση από λεμόνι και περγαμόντο που συνδυάζεται με το αριστοκρατικό ξυλώδες άρωμα της ίριδας, προσδίδοντας έτσι μία ενδιαφέρουσα ανατροπή στους ανθούς πορτοκαλιού που αποτελούν την αρωματική υπογραφή του αρχικού αρώματος. Στη βάση, ένας γλυκός συνδυασμός από πατσουλί και musk δημιουργούν την ουσία του αρώματος.

Tags GUILTY EAU, Gucci, GUCCI GUILTY EAU, perfume, beauty, αρωμα, Ομορφια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3172 s (231 Queries.) // Parse time: 0.1940 s // Total time: 2.5113 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X