Hair Styling από τον Damien Boissinot για τη Moroccanoil


Hair Styling από τον Damien Boissinot για τη Moroccanoil

Για τον οίκο Loris Azzaro στο Paris Fashion Week

Έμπνευση Χτενίσματος: "Ελεγχόμενη Ελαφρότητα" 

Η ελεγχόμενη ελαφρότητα στα μαλλιά είναι πολύ σημαντικό στοιχείο στην κομμωτική, καθώς η θηλυκή σιλουέτα συνδυάζει ανάλαφρη ρευστότητα με συντηρητικά σχήματα σε αυτή τη συλλογή Υψηλής Ραπτικής για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2016. Επίσης, είναι ένας φόρος τιμής στη διττή προσωπικότητα των σύγχρονων γυναικών που είναι ευαίσθητες και παράλληλα δυνατές.

Αποκτήστε το look:
• Ξεκινήστε βάζοντας Moroccanoil Treatment στις άκρες για να προετοιμάσετε τα μαλλιά για το χτένισμα, κάνοντας πιο εύκολο τον χειρισμό τους. Χωρίστε τα μαλλιά σε δύο μέρη και χρησιμοποιήστε Moroccanoil Volumizing Mousse σε περίπτωση που χρειάζεται, εάν έχετε δηλαδή λεπτά μαλλιά.

• Στεγνώστε τα μαλλιά με το MO2000 Professional Series Tourmaline Ceramic Hair Dryer και χρησιμοποιήστε τη Moroccanoil Hydrating Styling Cream, χτενίζοντας τα μαλλιά από τη μέση ως τις άκρες με τα δάχτυλά σας ώστε να πάρουν σχήμα.

• Εξασφαλίστε κράτημα στο look εφαρμόζοντας Moroccanoil Luminous Hairspray Medium και τελειοποιήστε το με μία μικρή ποσότητα από τη Moroccanoil Molding Cream για πιο φυσικό και ματ αποτέλεσμα.

      
 

Tags DAMIEN BOISSINOT, Moroccanoil, LORIS AZZARO, hair, beauty, PARIS FASHION WEEK, μαλλιά, Ομορφια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3050 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2199 s // Total time: 2.5249 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X