Το τυρί Κerrygold τώρα και light!


Το τυρί Κerrygold τώρα και light!

Έχει μόνο 14% λιπαρά

Η μάρκα Kerrygold εμφανίστηκε το 1962 και έχει τις ρίζες της στην αγροτική Ιρλανδία και συγκεκριμένα στη γεωργία, την αγνότητα και πάνω από όλα την ποιότητα του γάλακτος που μόνο η Ιρλανδία θα μπορούσε να παράγει. Γνωστή για τα καταπράσινα λιβάδια με τις μικρές φάρμες και την εξαιρετική ποιότητα χορταριού, η Ιρλανδία εξασφαλίζει τα πιο νόστιμα και θρεπτικά γαλακτοκομικά προϊόντα.

Η γκάμα προϊόντων Kerrygold στην Κύπρο περιλαμβάνει το αυθεντικό βούτυρο, το Kerrygold Spreadable, το Kerrygold με ελαιόλαδο, το Kerrygold με σκόρδο και μπαχαρικά και το Kerrygold Soft. Η σειρά Kerrygold συμπληρώνεται από μια ολοκληρωμένη σειρά τυριών Regato και Cheddar με πλούσια πικάντικη γεύση.

Στη γκάμα των τυριών Kerrygold έρχεται να προστεθεί και το Kerrygold Light με χαμηλά λιπαρά. Το νέο Kerrygold Light προσφέρει όλη την πλούσια γεύση των τυριών Kerrygold αλλά έχει μόνο 14% λιπαρά. Είναι η ιδανική επιλογή για όσους ακολουθούν μια ισορροπημένη διατροφή.

Η πλούσια γκάμα των εκλεκτών τυριών Kerrygold, εμπλουτίζεται συνεχώς για να προσφέρει νέες γαστρονομικές απολαύσεις στο καθημερινό σας τραπέζι. Οι παραδοσιακές αξίες, η αξεπέραστη γεύση και η σταθερή τους ποιότητα, τα καθιστούν ιδανικά για όλα τα μέλη της οικογένειας.

Τα προϊόντα Kerrygold διανέμονται από την Tryfon Tseriotis Ltd.
 

Tags Kerrygold, τυρι, φαγητο, food news


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4070 s (234 Queries.) // Parse time: 0.3201 s // Total time: 2.7271 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X