H αποστομωτική απάντηση του Σάκη Ρουβά στη Συνέντευξη Τύπου του X-Factor


H αποστομωτική απάντηση του Σάκη Ρουβά στη Συνέντευξη Τύπου του X-Factor

Τι έγινε;

Το talent show, που έγινε παγκόσμιο φαινόμενο και ανέδειξε κάποια από τα μεγαλύτερα ονόματα της διεθνούς μουσικής σκηνής ξεκίνησε το ταξίδι του! Το X-Factor έρχεται στην οθόνη από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ για την Ελλάδα και του ΣΙΓΜΑ για την Κύπρο και οι υπεύθυνοι του καναλιού έχουν βάλει το πιο μεγάλο στοίχημα να το κάνουν να ξεχωρίσει. Άλλωστε έχουν καταφέρει να συμπεριλάβουν στους συντελεστές κορυφαίους καλλιτέχνες. Χθες Πέμπτη, 12 Φεβρουαρίου, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας όπου πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου του X-Factor και ανάμεσα σε άλλα ο παρουσιαστής Σάκης Ρουβάς κλήθηκε να απαντήσει και σε μία ιδιαίτερη ερώτηση από μία Κερκυραίο δημοσιογράφο. 

Ο ίδιος έχει παρουσιάσει και τους τρεις προηγούμενους κύκλους του show οπότε γνωρίζει πολύ καλά τι πρέπει να κάνει. Κατά τη διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου ερώτηση δημοσιογράφου ήταν και η εξής: αν θεωρεί πισωγύρισμα την παρουσίαση του show μιας και είναι κάτι που έχει ξανακάνει στο παρελθόν.
“Είναι σαν να διαβάζεις το ίδιο βιβλίο για δεύτερη φορά. Είναι διαφορετικό και μαθαίνεις νέα πράγματα”, εξήγησε ο Σάκης ο οποίος είναι πολύ ενθουσιασμένος που συμμετέχει σε αυτό το project. Ο παρουσιαστής του X Factor έδωσε έξυπνες απαντήσεις και έκανε μάλιστα και παρεμβάσεις όπου θεωρούσε ότι έπρεπε κάτι να πει δείχνοντας ξεκάθαρα πως ο ρόλος του σε αυτό τον κύκλο του talent show μάλλον θα είναι πιο δυναμικός.

Tags σακης ρουβας, διασημοι, gossip, showbiz κύπρος, X-Factor, Τηλεοραση, talent show


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9152 s (250 Queries.) // Parse time: 0.3523 s // Total time: 2.2675 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X