Σοκ! Τροχαίο για την Φαίη Σκορδά


Σοκ! Τροχαίο για την Φαίη Σκορδά

Όλες οι λεπτομέρειες…

Ήρθε τετ-α-τετ με τον απόλυτο τρόμο. Τον Χάρο με τα μάτια της είδε η Φαίη Σκορδά και μέχρι σήμερα δεν μπορεί να συνέλθει από το σοκ. Ούτε να διανοηθεί δεν μπορούσε πως φεύγοντας από το σπίτι της στη Βούλα για να κάνει τα ψώνια της ημέρας θα την περίμενε στην άσφαλτο μια μεγάλη λαχτάρα.

Αν και μέσα από την εκπομπή της προσπάθησε να διακωμωδήσει το γεγονός πως της έσκασε το λάστιχο, όσοι την ξέρουν αποκαλύπτουν πως το έκανε μόνο για να ξορκίσει το κακό. Σύμφωνα με πληροφορίες ενώ οδηγούσε αμέριμνη πριν μερικές μέρες σε κεντρική λεωφόρο των νοτίων προαστίων, πάτησε με το αυτοκίνητό της μια πρόκα. Ο θόρυβος που ακούστηκε, έκανε το αίμα της να παγώσει. Μέσα σε χρόνο dt το λάστιχο έχασε τον αέρα και μετά βίας προσπαθούσε να διατηρήσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου. Η Φαίη άρχισε τους ελιγμούς στη μέση του δρόμου με το αυτοκίνητο να κατευθύνεται προς το αντίθετο ρεύμα. Οι ήχοι από τα κορναρίσματα των οχημάτων που περνούσαν “ξυστά” από δίπλα της έκαναν την καρδιά της να χτυπά σαν τρελή. Κρατώντας σφιχτά με τα δυο της χέρια το τιμόνι προσπαθούσε να επαναφέρει το αμάξι και να μην συγκρουστεί στο κράσπεδο.

Λουσμένη στον ιδρώτα, κατάφερε ύστερα από πολλές προσπάθειες να το βάλει στην άκρη, με τις αισθήσεις της έτοιμες να την προδώσουν. "Όταν βγήκε από το αυτοκίνητο έτρεμε σαν το ψάρι και ήταν χλωμή", αποκαλύπτει αυτόπτης μάρτυρας στο "YES!". Το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να τηλεφωνήσει στον σύζυγό της Γιώργο Λιάγκα και στον πατέρα πατέρα της Δημήτρη (ο οποίος εκείνες τις ημέρες βρισκόταν στην Αθήνα), εξιστορώντας τους την περιπέτεια της. Αυτό μάλιστα που τους έλεγε ξανά και ξανά ήταν πως μες στην ατυχία της στάθηκε πολύ τυχερή, αφού θα μπορούσε να είχε πέσει θύμα σοβαρού τροχαίου. Όταν λίγη ώρα αργότερα κατέφθασε ο Λιάγκας, αφού ευχαρίστησε έναν περαστικό που προθυμοποιήθηκε να της αλλάξει το λάστιχο, τόνισε στη Φαίη πως θα πρέπει να είναι διπλά προσεχτική όταν οδηγεί. Αυτή άλλωστε δεν ήταν η πρώτη φορά που κόντεψε να σκοτωθεί, αφού εκτός από το ότι στην αρχή της γνωριμίας τους είχε πέσει με το αυτοκίνητό της σε ένα περίπτερο, πριν λίγα χρόνια με συνοδηγό τη Σάσα Σταμάτη βρέθηκαν αντιμέτωπες με νταλίκες.

 

Tags φαιη σκορδα, διασημοι, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5945 s (248 Queries.) // Parse time: 0.4516 s // Total time: 3.0461 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X