Ζευγάρι της ελληνικής showbiz φωτογραφίζεται για πρώτη φορά με τον επτά μηνών γιο τους!


Ζευγάρι της ελληνικής showbiz φωτογραφίζεται για πρώτη φορά με τον επτά μηνών γιο τους!

Δείτε τις εικόνες

Ο Νίκος Ορφανός και  η Αντιγόνη Παφίλη  είναι από εκείνους τους τυχερούς ανθρώπους που συνάντησαν τον μικρό φτερωτό θεού του έρωτα και ένιωσαν τα βελάκια του, να τους διαπερνούν! Συναντήθηκαν για δουλειά, ερωτεύτηκαν, παντρεύτηκαν και απέκτησαν τον γιο τους, που σήμερα είναι επτά μηνών…

Με όλη την λάμψη, που δίνει η αίσθηση του να είσαι ένας ευτυχισμένος γονιός, ο Νίκος Ορφανός και η Αντιγόνη Παφίλη  φωτογραφίζονται για το περιοδικό “You” και απαντούν σε δύσκολες… ερωτήσεις, απ΄ αυτές που βρίσκονται αντιμέτωποι όλα τα ζευγάρια.

Ο γιος τους άλλαξε τη σχέση τους; Την σκυτάλη παίρνει ο Νίκος Ορφανός λέγοντας:

“Την ολοκλήρωσε. Γιατί ακούω ζευγάρια που κάνουν  παιδί για να μη χωρίσουν, ελπίζοντας να πάρουν παράταση ανανέωσης. Για μένα αυτό είναι ολέθριο σφάλμα. Ακόμα κι όταν έρχεται το παιδί και σου διεκδικεί όλον τον ελεύθερο χρόνο σου, δεν πρέπει να σταματάς να δουλεύεις την σχέση με τη γυναίκα σου. Δεν είναι «τώρα έχουμε παιδί, μετά βλέπουμε»! Η σχέση και ο έρωτας πρέπει να τροφοδοτούνται συνεχώς”.

Την δική της απάντηση δίνει και η Αντιγόνη: “Με τον ερχομό του γιου μας, ερωτεύτηκα τον  Νίκο πιο πολύ, τον αγάπησα. Οι ζωές μας άλλαξαν για πάντα και αυτό είναι απίστευτο. Ήμασταν ένα παζλ  που το παιδί το συμπλήρωσε, ωστόσο υπάρχουν και κάποια άλλα κομματάκια που μπορεί να συμπληρώσουν άλλα παιδιά”

Στην ερώτηση αυτή μπορεί να απαντήσει μόνο η Αντιγόνη. Είπε: “Είναι αυτός που πρέπει και αυτός που μπορεί. Είναι και χαζομπαμπάς. Και πάνες αλλάζει και τον ταΐζει και ξυπνάει μαζί μου για παρέα… Επειδή θηλάζω και δεν μπορεί να κάνει πολλά, κάνει άλλες δουλειές μέσα στη νύχτα, βάζει πλυντήρια, καθαρίζει, έτσι απλά για συντροφιά. Αν και τα ξενύχτια μας είναι ελάχιστα. Φτου, φτου”

Πόσο αλλάζει τη ζωή του ζευγαριού ένα παιδί;

Νίκος: Αρκετά. Αναπροσαρμόζεις όλα σου τα ωράρια και αποχαιρετάς την έννοια του ελεύθερου χρόνου. Ταυτόχρονα αντιλαμβάνεσαι πόσο «εχθρική» είναι η κοινωνία μας απέναντι στα παιδιά. Όχι μόνο η γονεϊκή μέριμνα είναι ανύπαρκτη, αλλά η ταλαιπωρία που υφίσταται η γυναίκα-εργαζόμενη του ιδιωτικού τομέα είναι πολύ μεγάλη.

Αντιγόνη: Νομίζω αυτό που έχει να διαχειριστεί ένα ζευγάρι είναι ότι πια δεν γίνεται να κάνει κάτι αν δεν το οργανώσει. Για ζευγάρια σαν κι εμάς που είμαστε και ελεύθεροι επαγγελματίες, αν δεν έχουμε πρόγραμμα, θα χαθούμε στη μετάφραση! Ευτυχώς έχουμε την πολύτιμη βοήθεια των γιαγιάδων και του παππού και αυτό είναι πολύ σημαντικό.

Πώς του ανακοίνωσες πως θα γίνει μπαμπάς;

Αντιγόνη: Θέλαμε τόσο πολύ να γίνουμε γονείς. Το περιμέναμε από μήνα σε μήνα. Και ήρθε και μας βρήκε. Δεν έκανα κάτι ρομαντικό. Απλώς μόλις το έμαθα άρχισα να κλαίω από χαρά! Δεν θυμάμαι άλλη φορά στη ζωή μου να κλαίω τόσο πολύ από χαρά! Γνήσια χαρά. Είναι απίστευτο το συναίσθημα! Και μετά αγκαλιαστήκαμε και κλάψαμε μαζί!

Πηγή: peoplegreece.com

Tags Νίκος Ορφανός, αντιγονη παφιλη, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8285 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3445 s // Total time: 2.1730 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X