Αβέρωφ: O Θεμιστοκλέους θα κριθεί από το δικαστήριο


Αβέρωφ: O Θεμιστοκλέους θα κριθεί από το δικαστήριο

Για την εξέλιξη που αφορά την άρση της ασυλίας του Βουλευτή του ΔΗΣΥ, Αντρέα Θεμιστοκλέους, τοποθετήθηκε ο Πρόεδρος του κόμματος Αβέρωφ Νεοφύτου, ο οποίος εν ολίγοις χαρακτηρίζει την υπόθεση μια καλή ευκαιρία για να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα γύρω από το θέμα της βουλευτικής ασυλίας.

Μιλώντας στην εκπομπή Πρωτοσέλιδο, ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, ανέφερε ότι θέση του κόμματος είναι ότι δεν θεωρεί ότι η ασυλία ενός βουλευτή καλύπτει οποιεσδήποτε πράξεις που δεν σχετίζονται με την πολιτική του παρέμβαση.

«Αν οδηγά με επικίνδυνο τρόπο, αν βιαιοπραγεί, αν παραβιάζει τον ποινικό κώδικα για πράξεις που δεν σχετίζονται με την πολιτική του παρέμβαση δεν πρέπει να καλύπτεται», τόνισε χαρακτηριστικά.

Πρόσθεσε πως το ανώτατο έδειξε το δρόμο, λέγοντας ότι κακώς υπήρχε αυτή η αντίληψη μέχρι σήμερα. Ο ίδιος είπε θα επικοινωνήσει με τον Γενικό Εισαγγελέα, ώστε να διευκρινίσει αν χρειάζονται αλλαγές στη νομοθεσία ώστε αυτό επί ευκαιρίας να γίνει ξεκάθαρο.

Ερωτηθείς κατά πόσο ο Αντρέας Θεμιστοκλέους θα είναι υποψήφιος στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές, ανέφερε ότι το καταστατικό του ΔΗΣΥ προνοεί ότι τους υποψήφιους τους κρίνουν τα μέλη.

Στη Λεμεσό είπε κρίνει ότι οι υποψήφιοι θα είναι περισσότεροι από τις θέσεις και τα μέλη είπε θα αποφασίσουν τελικά ποιους θέλουν στο ψηφοδέλτιο.

Tags ανδρέας κυπριανού, ΑΡΣΗ ΑΣΥΛΙΑΣ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4833 s (231 Queries.) // Parse time: 0.3314 s // Total time: 2.8148 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X