Ετοιμοθάνατος σε parking πασίγνωστος τραγουδιστής


Ετοιμοθάνατος σε parking πασίγνωστος τραγουδιστής

Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για χρήση ναρκωτικών

Αναίσθητος σε parking ξενοδοχείου βρέθηκε γνωστός τραγουδιστής, που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο! Πληροφορίες αναφέρουν ότι έκανε χρήση ναρκωτικών, ενώ άτομα από το περιβάλλον του κάνουν λόγο για κρίση άσθματος.   

Ο Earl Simmons, γνωστός με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο DMX, εντοπίστηκε, αργά το βράδυ της Δευτέρας, σε λιπόθυμη κατάσταση, στο parking ξενοδοχείου της Νέας Υόρκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 45χρονος τραγουδιστής ήταν ένα βήμα πριν το θάνατο, καθώς δεν ανέπνεε και οι παλμοί του ήταν σχεδόν ανύπαρκτοι! Οι τραυματιοφορείς που έσπευσαν στο σημείο του χορήγησαν ένα σπρέι που δρα ως αντίδοτο σε ναρκωτικές ουσίες και κατάφεραν να επαναφέρουν τους παλμούς του, ενώ στη συνέχεια τον μετέφεραν σε νοσοκομείο, όπου και παραμένει σε στάσιμη κατάσταση. Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε πως είδε τον DMX -που έγινε γνωστός τη δεκαετία του ’90 από το κομμάτι "It's Dark and Hell Is Hot", αλλά και τη συμμετοχή του σε ταινίες όπως "Ο Ρωμαίος Πρέπει να Πεθάνει" και "Έξοδος Κινδύνου"- να εισπνέει μια άσπρη σκόνη πριν πέσει αναίσθητος. Από την πλευρά του 45χρονου καλλιτέχνη, πάντως, δηλώνουν πως δεν έκανε χρήση κοκαΐνης, όπως υποστηρίζουν δημοσιεύματα, αλλά είχε μία κρίση άσθματος και δεν έβρισκε το σπρέι του.

Πηγή: star.gr

 

Tags EARL SIMMONS, DMX, celebrities, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0006 s (251 Queries.) // Parse time: 0.3625 s // Total time: 2.3631 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X