Στο Ανώτατο οι τελικές διευκρινίσεις για ωράρια καταστημάτων


Στο Ανώτατο οι τελικές διευκρινίσεις για ωράρια καταστημάτων

Ολοκληρώνεται σήμερα εκτός απροόπτου ενώπιον του Ανώτατου Δικαστηρίου, η διαδικασία για το θέμα του ωραρίου των καταστημάτων.

Οι δυο πλευρές, κατά την τελευταία συνεδρία, ο Γενικός Εισαγγελέας εκ μέρους του Προέδρου της Δημοκρατίας και ο Αλέκος Μαρκίδης εκ μέρους της Βουλής, ζήτησαν χρόνο για την ετοιμασία των αγορεύσεων τους, με την ολομέλεια του Σώματος να δίνει τις τελικές οδηγίες για χειρισμό της υπόθεσης.

Το Ανώτατο, λόγω της επείγουσας φύσης της υπόθεσης, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Πρόεδρος του Σώματος Μύρων Νικολάτος, επιφυλάχθηκε να εκδώσει απόφαση το συντομότερο δυνατό, μετά τη 10η Φεβρουαρίου.
Ο Γενικός Εισαγγελέας δήλωσε τα εξής:

«Το Ανώτατο επιλήφθηκε διαδικαστικών θεμάτων που αφορούν έναρξη και περάτωση της διαδικασίας. Έδωσε σχετικές οδηγίες για καταχώριση ένστασης και γραπτών αγορεύσεων και όρισε την υπόθεση για τελικές διευκρινίσεις στις 10 Φεβρουαρίου, μέρα κατά την οποία θα περατωθεί η διαδικασία και θα επιφυλαχθεί η απόφαση. Λόγω του ενδιαφέροντος που παρουσιάζει το θέμα των ωραρίων των καταστημάτων το Ανώτατο θα ανακοινώσει την απόφαση το συντομότερο».

Tags ΑΝΩΤΑΤΟ, ΩΡΑΡΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1706 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3381 s // Total time: 2.5088 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X