Πέτρος Κωστόπουλος: Τι αποκαλύπτει για το διαζύγιό του από την Μπαλατσινού


Πέτρος Κωστόπουλος: Τι αποκαλύπτει για το διαζύγιό του από την Μπαλατσινού

Tο φλερτ με γυναίκες σήμερα

Μετά από μεγάλο διάστημα ο Πέτρος Κωστόπουλος ρωτήθηκε ξανά για το διαζύγιό του από την Τζένη Μπαλατσινού και πώς είναι η σχέση τους σήμερα.

"Βαριέμαι ανυπόφορα γιατί νομίζω ότι είμαι καταδικασμένος μέχρι να πεθάνω να μιλάω για την Τζένη. Το ίδιο βαριέται κι αυτή. Είναι βαρετό γιατί είναι βαρετή και η απάντησή μου. Είμαι καλά, έχουμε μια καλή σχέση με τα παιδιά μας, συζητάμε τα θέματά μας, αυτό" είπε ο παρουσιαστής στην εφημερίδα Real.

Kαι τονίζει για την Τζένη: “Ήταν η πιο σημαντική περίοδος της ζωής μου με την έννοια ότι κάναμε τρία παιδιά και ήμασταν μαζί 20 χρόνια, αλλά ειλικρινά δεν θα ήθελα να απαντάω σε κάθε συνέντευξή μου για την Τζένη. Σίγουρα δεν σκοπεύω να ξαναπαντρευτώ στη ζωή μου".

Όσο για το κεφάλαιο γυναίκες και φλερτ, δηλώνει: "Ναι (φλερτάρω) λογικό είναι...", όμως βλέπει πως οι γυναίκες έχουν αλλάξει σε σχέση με χρόνια πριν: "Τώρα που ξαναγβήκα έξω, μετά από τόσα χρόνια, πιστεύω πως οι γυναίκες έχουν αλλάξει πολύ και πιστεύω πως κάνουν λάθος. Ναι μεν, η χειραφέτηση, η πρωτοβουλία, η ισότητα, αλλά άλλο η ισότητα, άλλο να είμαστε ίδιοι. Βλέπω πολλές φορές οι γυναίκες να λειτουργούν σαν άντρες και αυτό είναι και αντιερωτικό και αντισεξουαλικό, κάτι που δεν μου αρέσει καθόλου. Πιστεύω ότι το να καταστρέψεις τη γυναικεία πλευρά που είναι πιο γλυκιά, πιο ευγενής, πιο όμορφη είναι έγκλημα".

Tags πετρος κωστοπουλος, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3296 s (227 Queries.) // Parse time: 1.1258 s // Total time: 3.4553 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X