Διέπραξε 30 διαρρήξεις απο εξωκλήσια


Διέπραξε 30 διαρρήξεις απο εξωκλήσια

Στη σύλληψη δύο προσώπων για σωρεία διαρρήξεων και κλοπών από εξωκλήσια προχώρησε η αστυνομία. Mάλιστα ο ένας εκ των δύο παραδέχθηκε τη διάπραξη διαρρήξεων και κλοπών από περίπου 30 ξωκλήσια.

Μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Ορόκλινης μετά από πληροφορία ότι, ύποπτα πρόσωπα προέβαιναν σε διαρρήξεις εξωκλησιών, μετέβηκαν γύρω στις 11.15π.μ. χθες, έξω από το εξωκλήσι της Παναγίας της Παραμυθίας στη Δρομολαξιά, όπου αντιλήφθηκαν δύο πρόσωπα να εξέρχονται από αυτό, να εισέρχονται σε αυτοκίνητο και να διαφεύγουν.

Στη συνέχεια, το όχημά τους ανακόπηκε και όπως διαπιστώθηκε, επέβαιναν σε αυτό, 44χρονος και 51χρονος. Σε έλεγχο που διενεργήθηκε στο όχημα, εντοπίστηκε ένα κατσαβίδι και μια πένσα, τα οποία παραλήφθηκαν ως τεκμήρια. 

Ακολούθως, οδηγήθηκαν στον Αστυνομικό Σταθμό Κιτίου, όπου ανακρινόμενος ο 51χρονος φέρεται να παραδέχθηκε τη διάπραξη 30 περίπου διαρρήξεων και κλοπών από εξωκλήσια της επαρχίας Λάρνακας και Αμμοχώστου.

Στη συνέχεια, συνελήφθηκαν και με δικαστικά εντάλματα και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Ο Αστυνομικός Σταθμός Κιτίου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Tags διαρρηξη, Εξωκλήσια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9364 s (251 Queries.) // Parse time: 0.3363 s // Total time: 2.2727 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X