Chanel, Les Beiges - Healthy Glow Foundation SPF25


Chanel, Les Beiges - Healthy Glow Foundation SPF25

Είναι oil-free και δερματολογικά ελεγμένο. Δε δημιουργεί μαύρα στίγματα και είναι ελεγμένο σε ευαίσθητες επιδερμίδες

H σειρά Les Beiges, που ενσαρκώνει τη δίψα για ελευθερία της Gabrielle Chanel και την ακατανίκητη επιθυμία της να ελευθερώσει τη γυναικεία σιλουέτα από τα δεσμά της, απελευθερώνει σε καθημερινή βάση τις κινήσεις ομορφιάς. Το μακιγιάζ γίνεται εύκολο και διαισθητικό και η μοναδική αποστολή του είναι να αποκαλύψει τη φυσική εκείνη λάμψη που χαρίζει στην επιδερμίδα ο καθαρός αέρας της εξοχής.

ΛΑΜΠΕΡΑ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΔΡΟΣΕΡΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ
Mε το Les Beiges Healthy Glow Foundation, το Στούντιο Δημιουργίας Μακιγιάζ της Chanel, καθησυχάζει τις ανησυχίες της γυναίκας για το make up και εξασφαλίζει φυσικό αποτέλεσμα χάρη σε μια χρωματική γκάμα με διακριτικές και ευκολοφόρετες  μπεζ αποχρώσεις που ομορφαίνουν όλους τους φωτότυπους και χαρίζουν λαμπερή όψη υγείας που διαρκεί.

Τα ορυκτά πιγμέντα "Healthy Glow Booster" χαρίζουν στη στιγμή όψη υγείας και λαμπερή φρεσκάδα. Σε συνδυασμό με τις πούδρες Soft Focus, εξασφαλίζουν ομοιόχρωμη επιδερμίδα που αναδεικνύεται με υπέροχη διαφάνεια. Η δυσχρωμία και οι ατέλειες του ανάγλυφου της επιδερμίδας απαλύνονται. Η υφή του δέρματος παραμένει φυσική. Σαν να έχει αναζωογονηθεί, η χροιά εμφανίζει τη δροσιά και τη λάμψη της όμορφης επιδερμίδας που πέρασε την ημέρα της στον καθαρό αέρα της εξοχής.

ΑΝΕΤΗ ΥΦΗ - ΕΝΥΔΑΤΩΜΕΝΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ - ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ
Η ανάλαφρη υφή του Les Beiges Healthy Glow Foundation, γλιστρά και γίνεται ένα με την επιδερμίδα. Προσαρμόζεται στο ανάγλυφο του προσώπου και ακολουθεί κάθε του κίνηση. Ξεχνάτε ότι φοράτε μακιγιάζ. Η ανεπαίσθητη παρουσία του αφήνει το δέρμα να αναπνέει. Χάρη σε ένα παράγωγο υαλουρονικού οξέος που περιέχει χαρίζει αίσθηση ενυδάτωσης και άμεσης άνεσης που παρατείνεται όλη την ημέρα.

Εμπλουτισμένο με εκχύλισμα καλάνκοε, ένα φυτικό δραστικό συστατικό που προστατεύει την ομορφιά, σε συνδυασμό με αντηλιακά φίλτρα SPF25/PA++, το foundatiοn αυτό ενισχύει και προστατεύει την επιδερμίδα από τις εξωτερικές επιθέσεις. Η σύνθεσή του foundation ταιριάζει σε όλες τις επιδερμίδες, ακόμα και στις πιο ευαίσθητες.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ
Το Les Beiges Healthy Glow Foundation εφαρμόζεται απλά με τα δάχτυλα πάνω από την ιεροτελεστία φροντίδων της Chanel. Για ακόμα περισσότερη λάμψη και παρατεταμένο κράτημα ή για να φρεσκάρετε το μακιγιάζ κατά τη διάρκεια της ημέρας, εφαρμόζετε την πούδρα Les Beiges Healthy Glow Powder.

Tags CHANEL LES BEIGES - HEALTHY GLOW FOUNDATION SPF25, chanel, LES BEIGES - HEALTHY GLOW FOUNDATION SPF25, beauty, FOUNDATION, make-up, Ομορφια, φον ντε τεν, Μακιγιαζ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7211 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2195 s // Total time: 2.9406 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X